Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Plaza» κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αντιμνημονιακού βιβλίου («Wolf-Gang, Η Συμμορία του Λύκου, Το Σιδηρούν Παραπέτασμα των Μνημονίων», εκδόσεις Λιβάνη) του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απλήρωτοι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Αποκαλύψεις», που ανήκε στον Κοτρώτσο, αποδοκίμασαν τον δημοσιογράφο και κατήγγειλαν την αδιαφορία του. Οι διαμαρτυρόμενοι ανήρτησαν πανό μέσα στην αίθουσα απαιτώντας από τον εκδότη-δημοσιογράφο να τους καταβληθούν τα χρήματα που τους οφείλει από το 2011.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι κ.κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Γιώργος Χατζημαρκάκης, Νικήτας Κακλαμάνης, Προκόπης Παυλόπουλος, Γιώργος Ντόλιος, Κώστας Λαλιώτης. Την ίδια στιγμή, απαίτησαν μετ’ επιτάσεως από τους παριστάμενους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ (Δ. Στρατούλης, Δ. Παπαδημούλης, Ρ. Δούρου, Ν. Κωνσταντόπουλος και Γ. Βαρεμένος) να εγκαταλείψουν το πάνελ. 

«Η παρουσία μου δεν νομιμοποιεί τέτοιες πρακτικές όπως αυτές του κ. Κοτρώτσου, τις οποίες και δεν γνώριζα» σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης για να συμπληρώσει πως «δεν θα μετάσχω στη συζήτηση σε συμβολική κίνηση συμπαράστασης». Εξάλλου, ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να φέρει το θέμα στη Βουλή. Όπου γάμος και χαρά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλά, πάντως, είναι τα ερωτήματα για την παρουσία ακόμη και βουλευτών της ΝΔ που έδωσαν το «παρών» σε μία… αντιμνημονιακού χαρακτήρα συζήτηση.

Τελικά η παρουσίαση αναβλήθηκε…

Ο ίδιος ο κ. Κοτρώτσος σε ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Από την πρώτη στιγμή αναγνώρισα προσωπικά- και όχι μόνο εταιρικά – τις οφειλές προς τους εργαζόμενους.

»Να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι από αυτούς ήταν άνεργοι όταν ήρθαν στις Αποκαλύψεις, κι αυτό ήταν μια συνειδητή επιλογή. Κατά καιρούς, και όσο μου το επιτρέπουν οι ρυθμισμένες ή υπό ρύθμιση οφειλές προς το Δημόσιο, καταβάλλω διάφορα ποσά σε πρώην εργαζόμενους των Αποκαλύψεων, έναντι των οφειλών μου». 

Οι ομιλητές: Ν. Κακλαμάνης, Δ. Παπαδημούλης, Ν. Χατζηνικολάου, Σ. Κοτρώτσος και Ν. Κωνσταντόπουλος

Πηγή φωτό: δρομογράφος

Το πανό που ανήρτησαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι

Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης