Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ο προφυλακισμένος για την δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη  σε έγγραφό το οποίο εστάλη στον Ανακριτή αναφέρει ότι δύο άτομα τα οποία γνωρίζει αλλά δεν αποκαλύπτει τα ονόματά τους τον πλήρωσαν για να την δολοφονήσει. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης εφοριακού.

Η άτυχη εφοριακός Δώρα Ζέμπερη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 58χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη έστειλε στις 22/12 στον 18ο ανακριτή μία πολυσέλιδη επιστολή 40 περίπου σελίδων στην οποία αποκαλύπτει ότι δεν δολοφόνησε τη Δώρα Ζέμπερη με σκοπό να τη ληστέψει αλλά γιατί άλλοι τον έβαλαν να το κάνει.

Ο δολοφόνος

Ο δράστης επισημαίνει πως δεν αποκαλύπτει τα ονόματά των εντολέων της δολοφονίας  διότι φοβάται για τη ζωή του.Στο έγγραφο αυτό, αναφέρει ακόμα ότι την παρακολουθούσε επί μακρόν και αποφάσισε ο ίδιος να τη σκοτώσει στο Β’ Νεκροταφείο, προσθέτοντας όμως ότι είχε λάβει προκαταβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πατέρας της 32χρονης Δώρας

Παράλληλα υποστηρίζει πως μέσα στην τσάντα του θύματος εκτός από τα προσωπικά αντικείμενα υπήρχαν και στικάκια με πληροφορίες. «Είχα καταλάβει ότι δούλευε κάπου σημαντικά και δημιουργούσε προβλήματα σε κάποιους», γράφει μεταξύ άλλων στο έγγραφο. Ο δράστης τονίζει ακόμα  ότι φοβάται για τη ζωή του και ζητά προστασία για να μπορέσει να παραστεί στο δικαστήριο.

(Βίντεο από τη σύλληψη του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη)

«Δύο άτομα τα οποία συνήθως συναντούσε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων του είχαν υποσχεθεί 30.000 ευρώ για να δολοφονήσει την ατυχή Δώρα», αποκαλύπτει ο δικηγόρος του πατέρα της εφοριακού.

Η Δώρα Ζέμπερη βρέθηκε νεκρή με 14 μαχαιριές στις 18 Οκτωβρίου 2017 στο Β’ Νεκροταφείο στα Πατήσια.Επισκεπτόταν συχνά τον τάφο οικείου της προσώπου που είχε αποβιώσει στις Αρχές Οκτωβρίου. Η άτυχη γυναίκα, μετά την επίθεση, σύρθηκε για 15 περίπου μέτρα ωστόσο ο δράστης την κυνήγησε και την μαχαίρωσε ξανά. Στις 19 Οκτωβρίου, αμέσως μια ημέρα μετά τη δολοφονία, ο πατέρας της άτυχης εφοριακού έκανε λόγο για σχεδιασμένη δολοφονία, από κάποιον που είχε πάει εκεί με σκοπό να δολοφονήσει την κοπέλα. Την μαχαίρωσε πισώπλατα, είπε ο ίδιος και επέμεινε στο ότι θα πρέπει να διερευνηθούν και να δημοσιοποιηθούν όλες οι υποθέσεις που χειριζόταν ως ελεγκτής η 32χρονη κόρη του.

Έπρεπε να την προστατεύουν, είπε ακόμα, προσθέτοντας πως αν ήξερε πως το παιδί του χειριζόταν κάποια «περίεργη» υπόθεση, δεν θα την άφηνε από τα μάτια του.

Όπως είπε, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν ο δολοφόνος κυνήγησε την κοπέλα απέξω μέσα στο νεκροταφείο, ούτε πώς διέφυγε μετά, αλλά, τόνισε πως πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο, σε ώρα με μεγάλη κίνηση και άρα δεν δικαιολογείται κανένα «σκοτεινό σημείο» στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Τα ΜΑΤ φυγάδευσαν άρον – άρον τον δολοφόνο της Δώρας

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες της κατάθεσης του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη

Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης