Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μεταφέρεται αυτήν την ώρα η Βίκυ Σταμάτη προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της Φραγκίσκο Ραγκούση, θα κάνει αποκαλύψεις ακόμη και για πολιτικά πρόσωπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται να ισχυρίζεται η πλευρά της κατηγορουμένης, επιθυμία της είναι οι “αποκαλύψεις” που προαναγγέλει να γίνουν στους Εισαγγελείς Ισ. Ντογιάκο και Γρηγόρη Πεπόνη “για λόγους εμπιστοσύνης” και όχι ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων , όπως θα ήταν το νομικά ορθό, που δικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση των παράνομων αμοιβών του συζύγου της πρώην υπουργού και των συγκατηγορουμένων τους.

Kαταγγελίες των εργαζομένων του Δρομοκαΐτειου

Το πρωί της Δευτέρας, ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Σωματείου των Εργαζομένων μίλησαν για το ειδικό καθεστώς φρούρησης που είχε η Βίκυ Σταμάτη πριν την απόδραση, αναφέροντας χαρακτηριστικά το παράδειγμα ότι οι εξωτερικοί φρουροί επέτρεπαν στη Βίκυ Σταμάτη και έκανε βόλτες στο βουνό και στο δάσος, αρκετές φορές μαζί με τον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο, όποτε αυτός την επισκεπτόταν στο Δρομοκαϊτειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπογράμμισαν ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο είναι “αμιγώς θεραπευτικός χώρος” και όχι “χώρος κράτησης”.

Αποκάλυψαν επίσης ότι το 2013 από το ίδιο τμήμα όπου κρατείται η Βίκυ Σταμάτη είχε δραπετεύσει και άλλος κρατούμενος, αφγανικής καταγωγής. Τότε είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα οι δύο αστυνομικοί που τον φρουρούσαν. Όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι, οι ευθύνες αποδόθηκαν εξ ολοκλήρου στους αστυνομικούς και ούτε καν κλήθηκαν για εξέταση οι νοσηλευτές βάρδιας.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης