Σε συναγερμό είναι οι Αρχές μετά την απόδραση τριών κρατουμένων από τις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, στην οδό Πέτρου Ράλλη 22.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι τρεις Αλβανοί κρατούμενοι κατάφεραν να δραπετεύσουν με κινηματογραφικό τρόπο από έναν θεωρητικά καλά φυλασσόμενο χώρο, προκαλώντας ακόμη έναν πονοκέφαλο στην ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθη ο ένας από τους τρεις δραπέτες στην περιοχή του Μενιδίου και έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Πρόκειται για 35χρονο Αλβανό ο οποίος είχε συλληφθεί και κρατείτο για υπόθεση ναρκωτικών. Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και των άλλων δύο Αλβανών, οι  οποίοι μέχρι στιγμής διαφεύγουν τη σύλληψη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις δραπέτες έκοψαν τα κάγκελα του κρατητηρίου, που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του δευτέρου ορόφου του κτηρίου, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και στη συνέχεια κατέβηκαν, αφού προηγουμένως είχαν ρίξει σεντόνια.

Μαζί με τους τρεις Αλβανούς επιχείρησε να δραπετεύσει και ένας Γεωργιανός, ο οποίος ωστόσο έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς και συνελήφθη στον προαύλιο χώρο του Τμήματος Μεταγωγών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ένας από τους Αλβανούς που δραπέτευσαν, όπως και ο Γεωργιανός, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, ενώ οι άλλοι δύο αλλοδαποί για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις Αλβανοί αλλά και ο Γεωργιανός κρατούνταν στο Μεταγωγών, προκειμένου να μεταχθούν στα δικαστήρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης