Ρεπορτάζ: Xρήστος Μαζάνης 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι προσπάθειες των Αρχών, προκειμένου να εντοπίσουν την 43χρονη μητέρα δύο παιδιών, Ελένη Παραγκουλιά, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι στο Kαματερό.

Η γυναίκα, σύμφωνα με αυτά που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, είχε πάει με το αυτοκίνητό της να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο. Ωστόσο, στη διαδρομή και πριν προλάβει να φτάσει στον προορισμό της, το όχημά της ακινητοποιήθηκε, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας στην οδό Ζέρβα και Πετμεζά, πολύ κοντά στα έργα της νέας χάραξης της Θηβών με αποτέλεσμα στη συνέχεια να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.


(Η αγνοούμενη Ελένη Παραγκουλιά)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το συγκεκριμένο σημείο περνά ένα ρέμα το οποίο εκβάλει στον Κηφισό. ΕΜΑΚ, Πυροσβεστική αλλά και Λιμενικό, οργώνουν την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν σημεία ζωής της 43χρονης. Ο 45χρονος σύζυγός της, Αντώνης Παρασκευόπουλος, μιλώντας στο zougla.gr, αναφέρει σε δραματικό τόνο: «Από το μεσημέρι της Πέμπτης δεν είχα επαφή με τη γυναίκα μου. Με είχε πάρει και η μητέρα μου η οποία προσπαθούσε κι αυτή να την βρει στο κινητό αλλά δεν απαντούσε. Προφανώς το μεσημέρι έφυγε από το σπίτι να πάει προς το σχολείο να πάρει τα παιδιά, και πέρασε από το ρέμα. Το περιστατικό πρέπει να συνέβη την Πέμπτη κατά τη 13.30 , διότι τα παιδιά σχολάγαν στις 14.00».

«Τα κλειδιά και το πορτοφόλι βρέθηκαν μέσα στο όχημα»

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι τα κλειδιά του αυτοκινήτου βρίσκονταν στη μηχανή, ενώ στο όχημα είχε σταματήσει με ταχύτητα.

«Το αυτοκίνητο βρέθηκε μέσα στο ρέμα. Τα κλειδιά ήταν επάνω. Επίσης μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τα πράγματά της, το πορτοφόλι της αλλά και κάποιο σακίδιο του ενός παιδιού. Το όχημα είχε σβήσει με δευτέρα ταχύτητα», αναφέρει ο κ. Παρασκευόπουλος.

«Είναι πολύ πιθανό η γυναίκα μου να φοβήθηκε από τη ροή του νερού η οποία παρέσερνε το αυτοκίνητο και να βγήκε από το όχημα»Σύμφωνα με τον ίδιο «είναι πολύ πιθανό η γυναίκα μου να φοβήθηκε από τη ροή του νερού η οποία παρέσερνε το αυτοκίνητο και να βγήκε από το όχημα. Στη συνέχεια να μην μπόρεσε να ισορροπήσει και να την πήρε κι αυτήν το ρέμα. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως έσπασε τα τζάμια από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο για να δει εάν υπήρχε κάποιος μέσα, αλλά τελικά δεν ήταν κανείς».

«Άκαρπες οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του κινητού της»

Ο σύζυγος της αγνοούμενης , όπως περιγράφει στο zougla.gr, ζήτησε εντοπισμό του κινητού της τηλεφώνου αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό.«Το κινητό της όμως δεν βρέθηκε και ζήτησα αν γίνεται να μπορέσουν να το εντοπίσουν. Πήραμε τηλέφωνο στην εταιρεία αλλά μας είπαν ότι δεν μπορούν να το βρούνε», υποστηρίζει.

Χτενίζουν χιλιόμετρα ρεμάτων οι Αρχές

«Άλλα αυτοκίνητα στο σημείο δεν υπήρχαν. Πιθανόν να ήταν μόνη της όταν περνούσε από αυτό το μέρος», συνεχίζει ο κ. Παρασκευόπουλος.

«Σήμερα το πρωί περίπου 50 άτομα έψαχναν την περιοχή που χάθηκαν τα ίχνη της» «Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε γύρω στις 17.00 το απόγευμα της Πέμπτης. Ήρθε η πυροσβεστική στις 19.00, είχε νυχτώσει πλέον και δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά. Έψαξαν όμως. Μετά ήρθε το ΕΚΑΜ και μου είπανε ότι έψαξαν όλο το ποτάμι μέσα, ότι έφτασαν μέχρι την Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά δεν μπορούσαν να συνεχίσουν πιο πέρα στον Κηφισό διότι τα νερά ήταν πολύ ορμητικά. Στην συνέχεια ανέλαβε το Λιμενικό Σώμα, το οποίο – όπως με ενημέρωσαν- ξεκίνησε την έρευνα από το Δέλτα Φαλήρου προς τα επάνω.Σήμερα το πρωί περίπου 50 άτομα έψαχναν την περιοχή. Έκοψαν πολλά δέντρα, απομάκρυναν μπάζα αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Τελευταία ενημέρωση είχα σήμερα το μεσημέρι, από την πλευρά των ΕΚΑΜ και της Πυροσβεστικής. Ακόμα ψάχνουν. Ψάχνουν το ρέμα Εσχατιάς, το ρέμα Πικροδάφνης αλλά και τον Κηφισό. Θέλω να πιστεύω πως βγαίνοντας από το αυτοκίνητο χτύπησε και έπαθε αμνησία και γι αυτό δεν μπορεί να επικοινωνήσει».

Έκκληση μέσω του zougla.gr για βοήθεια

Ο σύζυγος της αγνοούμενης κάνει έκκληση μέσω του zougla.gr σε όποιον μπορεί να βοηθήσει.
«Κάνω έκκληση, όποιος μπορεί να βοηθήσει. Αν έχει δει κάποιος κάτι από το σημείο να ενημερώσει μήπως μπορέσουμε να την βρούμε. Όσο περνάνε οι ώρες δυσκολεύουν τα πράγματα. Υπάρχουν και οι φωτογραφίες της».

Διαβάστε επίσης: Πλημμύρισε το Καματερό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης