Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ κατά τη σημερινή γενική τους συνέλευση αποφάσισαν να παραμείνουν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, με την αγωνία να παραμένει και το κλίμα να είναι θολό.

Οι εργαζόμενοι της δημόσιας τηλεόρασης προσπαθούν να ερμηνεύσουν την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και να καταλάβουν ποιες θα είναι ακριβώς οι επιπτώσεις της απόφασης για το εργασιακό τους μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων εκφράζουν επιφυλάξεις και σκεπτικισμό σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ, αφού ούτε το σήμα της ΕΡΤ έχει επανέλθει ακόμα, ούτε έχουν ακυρωθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και η Κοινή Υπουργική Απόφαση.

«Δεν δεχόμαστε εκκαθαριστές, δεν δεχόμαστε διοικήσεις που ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία, εμείς συνεχίζουμε με ανοικτή την ΕΡΤ – με τους εργαζόμενους στις θέσεις εργασίας τους -για να ολοκληρώσουμε τη νίκη, που σημαίνει ότι θα κάνουμε τα πάντα με τη καθοριστική βοήθεια και τη συμπαράσταση του κόσμου γι’ αυτό θα βρισκόμαστε και αύριο εδώ και όσο χρειαστεί όλοι μαζί, στο Ραδιομέγαρο» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης: Αγωνιούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, 12:34

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης