Συνεχίζεται σήμερα στα δικαστήρια της Πάτρας η δίκη του φραουλοπαραγωγού και των υπόλοιπων κατηγορουμένων για τον τραυματισμό 28 εργατών γης στη Νέα Μανωλάδα πέρυσι τον Απρίλιο, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας τους ζητώντας τα χρωστούμενα δεδουλευμένα τους έξι μηνών.

Η δίκη που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή διεκόπη δυο φορές καθώς δεν υπήρχε διερμηνέας για να μεταφράσει στους μετανάστες την ακροαματική διαδικασία όπως εξελίσσεται, ενώ την δεύτερη φορά διεκόπη όταν οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων έθεσαν θέμα σχετικά με τον διερμηνέα, αφού πρόκειται για Πακιστανό ενώ οι αλλοδαποί είναι υπήκοοι Μπαγκλαντές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης από τους συνηγόρους υπεράσπισης, κατατέθηκε ένα έγγραφο με το οποίο ζητείται από τους αλλοδαπούς, με ελληνική γραφή, να εκπροσωπηθούν στο δικαστήριο από τους δικηγόρους κ.κ. Καραμπεϊδη και Κερασιώτη. Την προέλευση αυτού του εγγράφου αμφισβητούν οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων, καθώς οι μετανάστες δεν γνωρίζουν ελληνικά.

Να σημειωθεί ότι έχει αλλάξει το κατηγορητήριο, καθώς η απόπειρα ανθρωποκτονίας έχει μετατραπεί σε βαριά σκοπούμενη βλάβη.

Πηγή: patrastimes.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης