Το μυστήριο λύθηκε! Όλοι αναρωτιόμασταν ποιος και γιατί τοποθέτησε πολλές τεράστιες πολύχρωμες μπάλες σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, προσφέροντας χρώμα και μια αίσθηση χαράς στη μουντάδα της πόλης, με τις συζητήσεις και τα σενάρια που ακούγονταν να αγγίζουν ακόμη και τα όρια της επιστημονικής φαντασίας!

Τελικά ο «υπαίτιος» αποκαλύφθηκε: Πρόκειται για τον ΟΠΑΠ, που τοποθέτησε τις πράσινες, κόκκινες, κίτρινες και μπλε μπάλες, στην Ερμού, στην Κλαυθμώνος, στην πλατεία Κοραή, στο Πάρκο Ελευθερίας και σε άλλες περιοχές, στο πλαίσιο της μεγάλης του καμπάνιας «Ζήσε το παιχνίδι»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε πώς το Πάρκο Ελευθερίας πήρε… χρώμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 
Με αυτόν τον ευφάνταστο και πολύχρωμο τρόπο, ο ΟΠΑΠ βάζει -στην κυριολεξία- τους παίκτες στην καρδιά του παιχνιδιού, όπως μόνο αυτός γνωρίζει!

Διαπιστώστε το στο πρωτότυπο τηλεοπτικό σποτ στο οποίο, οι μπάλες που σχηματίζουν το γνωστό σε όλους μας ανθρωπάκι στο λογότυπο του ΟΠΑΠ, «εισβάλουν» δυναμικά μαζί του σε τρισδιάστατη μορφή σε διάφορα σημεία της πόλης και αλλάζουν ευχάριστα την καθημερινότητα όλων!  Υπό τον ήχο του «Let me entertain you» του Robbie Williams, που δίνει το ρυθμό και τον παλμό στη διασκέδαση, ο ΟΠΑΠ λέει «Ζήσε το παιχνίδι» και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία!

Και αν σε κάποιους, για κάποιον λόγο, «ξέφυγαν» τα νέα πολύχρωμα διακοσμητικά της πόλης, σίγουρα θα λάβουν την προτροπή «Ζήσε το παιχνίδι» σε στάσεις λεωφορείων, βιτρίνες πολυκαταστημάτων και άλλα πολυσύχναστα σημεία σε όλη την Ελλάδα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης