Το απόλυτο θηλυκό, η υπέροχη Ιταλίδα με την αξεπέραστη ομορφιά είναι πλέον πενήντα ένα ετών και αποδεικνύει ότι μια πενηντάρα είναι πολύ πιο ποθητή από δύο εικοσάρες πολλές φορές….

Η Μόνικα Μπελούτσι θα είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία ηθοποιός που θα γίνει το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην πολυαναμενόμενη νεότερη ταινία του «007», υπό τον τίτλο «Spectre».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Guardian η Ιταλίδα με την αξεπέραστη ομορφιά εξηγεί γιατί δεν αποδέχεται τον όρο «Bond girl».

 «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι το «κορίτσι του Bond» διότι είμαι πολύ ώριμη για αυτό. Είμαι μάλλον μια Bond lady ή μια Bond woman».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 51χρονη Μόνικα δηλώνει περήφανη που θα γίνει «κυρία του Μποντ»: «Ο Τζέιμς Μποντ είναι ο τέλειος άνδρας. Ξέρετε γιατί; Γιατί δεν υπάρχει…».

Η Μπελούτσι γεννήθηκε στην Città Di Castello, στην Ούμπρια της Ιταλίας, κόρη της Maria Gustinelli, ζωγράφου, και του Luigi Bellucci που ήταν ιδιοκτήτης μιας εταιρίας με φορτηγά. Η Μόνικα ξεκίνησε ως μοντέλο στα 16 της ενώ φοιτούσε στο Liceo Classico. Θέλησε να γίνει δικηγόρος και συνέχισε το μόντελινγκ για να βοηθήσει οικονομικά την φοίτηση της στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια, αλλά ο πολυτελής τρόπος ζωής της την ώθησε να παρατήσει τις δικηγορικές σπουδές. Με τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ ήδη κατάφερε να γίνει εξώφυλλο σε πολλά περιοδικά μόδας όπως στο γαλλικό Elle. Παντρεύτηκε τον φωτογράφο μόδας Claudio Carlos Basso το 1994. Η σχέση τους κράτησε μόλις δύο χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός και ο δεύτερος της ρόλος ήταν στο Δράκουλα του Bram Stoker στο πλάι του Gary Oldman.

Το 1996 στα γυρίσματα της γαλλικής ταινίας Το διαμέρισμα, γνώρισε τον ηθοποιό Βενσάν Κασέλ και τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν. Με τον άνδρα της έζησαν μια παθιασμένη σχέση περίπου δεκατέσσερα χρόνια, και έχουν μαζί και δύο κόρες την Deva (γεννημένη στις 12 Σεπτεμβρίου του 2004) και την Leonie (γεννημένη στις 21 Μαϊου 2010).

Το 2013 η Μόνικα ανακοίνωσε το διαζύγιο της.  Παράλληλα διέρρευσαν φήμες ότι ένας Ρώσος μεγιστάνας ήταν αυτός που την έκλεψε από την αγκαλιά του Κασέλ. Φήμες, ωστόσο, που η ίδια τις διέψευσε κατηγορηματικά. Όπως τόνισε σε αργότερα σε συνέντευξή της «η σχέση αυτή τέλειωσε γιατί δεν είχε νόημα να υφίσταται. Εξελιχθήκαμε με διαφορετικό τρόπο, ήμασταν δύο παράλληλες ιστορίες που δεν διασταυρώνονταν ποτέ…».

«Είμαι μόνη μου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω έναν άνδρα στο πλευρό μου…και οι άντρες λιποθυμούν!!!

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης