Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι θαυμαστές των Brad Pitt και Angelina Jolie ύστερα από την είδηση πως οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν. Ύστερα από επτά χρόνια συμβίωσης και έξι παιδιά το ζευγάρι προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, με τον Robert Procop να είναι ο άνθρωπος που σχεδίασε το δακτυλίδι των αρραβώνων.

«Μπορώ να το επιβεβαιώσω. Ο Robert Procop σχεδίασε πράγματι το δακτυλίδι των αρραβώνων για την Angelina Jolie, πάντα σε συνεργασία με τον Brad Pitt», τόνισε εκπρόσωπος του διάσημου κοσμηματοπώλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Brad έχει μια συγκεκριμένη οπτική γι αυτό το δακτυλίδι. Ήθελε κάθε του πλευρά να είναι τέλεια. Έτσι, μπόρεσα κι εγώ να βρω ένα διαμάντι αρίστης ποιότητας και να το κόψω στο σωστό μέγεθος ώστε να πηγαίνει στο δάκτυλο της Angelina», δήλωσε λίγο αργότερα ο ίδιος ο Robert Procop.

Η 36χρονη ηθοποιός είχε εμφανιστεί πριν από λίγες ημέρες σε εκδήλωση γνωστού μουσείου στο Λος Άντζελες, φορώντας το δακτυλίδι των αρραβώνων. Μαζί της ήταν ο 36χρονος Brad Pitt και ο γιος τους Pax, οκτώ ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο νωρίτερα, η εκπρόσωπος του Brad Pitt, Cynthia Pett-Dante, είχε επιβεβαιώσει την είδηση πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε.

«Αποτελεί μια υπόσχεση για το μέλλον. Τα παιδιά τους είναι πολύ χαρούμενα. Δεν έχει οριστεί ημερομηνία γάμου», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης:
Αρραβωνιάζονται!, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012, 23:17

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης