Δ.Κ

Στις φωνές και τις διαμαρτυρίες για τον τρόπο που διεξήχθη σήμερα η συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για τον Προϋπολογισμό υπέκυψε τελικά ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, λέγοντας δύο λόγια για τη συνάντηση στο Παρίσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήταν οικογενειακή αντιπροσωπεία. Επιτέλους! Να μας πείτε πέντε πράγματα για το τι έγινε στο Παρίσι να μπορέσουμε να παίξουμε και μεις τον ρόλο μας ως αξιωματική αντιπολίτευση…» είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στους κυβερνητικούς Βουλευτές και στον «τσάρο της οικονομίας» που θέλησαν να κλείσουν άρον- άρον την Επιτροπή.

«Μα είναι δυνατόν να συνεχίσουμε έτσι χωρίς την παραμικρή ενημέρωση;», συμπλήρωσε και η βουλευτίνα της Δημοκρατικής Αριστεράς Ασημίνα Ξηροτύρη.

«Μπορώ να σας πω ότι είμαστε στη μέση της διαπραγμάτευσης κι όταν είμαστε σε ένα τέτοιο σημείο δεν μπορούμε να πούμε πολλά για να μην φανερώσουμε στην άλλη πλευρά τη στρατηγική μας. Το ίδιο κάνει και η άλλη πλευρά. Κάναμε μια σκληρή διαπραγμάτευση. Μέχρι τις 4:30 τα ξημερώματα ήμασταν εκεί και πιέσαμε κι επειδή δεν υπήρχε χρόνος μείναμε μέχρι τα ξημερώματα. Αυτό δείχνει ότι διαπραγματευόμαστε σκληρά» είπε ο Γκίκας Χαρδούβελης κλείνοντας τον κύκλο εργασιών της Επιτροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα υπόλοιπα στην… Ολομέλεια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης