Τη θέση του για εθνική συνεννόηση επαναφέρει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος προτείνει συζήτηση του θέματος της αναδιάρθρωσης του χρέους σε ειδική συνεδρίαση της Βουλής.

«Καλώ την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να συζητήσουμε το θέμα της αναδιάρθρωσης του χρέους σε ειδική συνεδρίαση της Βουλής. Τους καλώ να συνειδητοποιήσουν τη σημασία της συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων για ένα θέμα κατά κυριολεξία εθνικό, όπως είναι το θέμα του χρέους» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κουβέλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι προ ημερών είχε θέσει το ζήτημα και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ζητώντας τη σύγκληση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, αλλά -όπως επισημαίνει- «η κυβέρνηση -εγκλωβισμένη σε μικροκομματικούς σχεδιασμούς- απέρριψε την πρόταση».

«Κάνει λάθος. Το αποδεικνύουν όσα κυοφορούνται στις Βρυξέλλες για τη γραμμή πίστωσης προς τη χώρα μας. Το πιστοποιεί η απομάκρυνση των εταίρων από τη δέσμευσή τους να ελαφρύνουν το δημόσιο χρέος της Ελλάδας» προσθέτει, υπογραμμίζοντας ότι «ο πολιτικός κόσμος οφείλει να συνεννοηθεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης