Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα η κόρη του πρώην υπουργού Αρετή Τσοχατζοπούλου, ο ξάδελφος του Νίκος Ζήγρας, ο επιχειρηματίας Αστέριος Οικονομίδης και η λογίστρια του Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, προκειμένου προβούν σε συμπληρωματικές απολογίες.

Ήδη από τις 9:15 το πρωί μετέβησαν οι πρώτοι απολογούμενοι. Αντιμέτωπος με τον ανακριτή ήρθε πρώτος ο Νικόλαος Ζήγρας. Ακολούθησε η απολογία της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι στον Κορυδαλλό και αντιμετωπίζουν την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη εγκληματική δραστηριότητα. 

Ο ανακριτής πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, να τους υποβάλλει συγκεκριμένα ερωτήματα μετά τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα και τα οποία δείχνουν τη διαδρομή που ακολούθησαν οι «χρυσές» μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα, άγνωστους μέχρι χθες λογαριασμούς, εταιρείες και ακίνητα που χρησιμοποιήθηκαν για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος».

Την Κυριακή θα προβούν σε συμπληρωματικές απολογίες ο Άκης Τσοχατζόπουλος, η σύζυγος του Βίκυ Σταμάτη και ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρεπορτάζ: Πέτρος Σιδερέας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης