Ντέρμπι… με τα όλα του έγινε στο «Σαν Πάολο» της Νάπολι, όπου οι «παρτενοπέι» επικράτησαν με 4-2 της Μίλαν, η οποία τελείωσε το ματς με 9 παίκτες! Η ομάδα του ιταλικού νότου έδειξε ότι θα έκανε… περίπατο, καθώς προηγήθηκε γρήγορα με 2-0 με ισάριθμα γκολ του Μίλικ, αλλά οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο δεύτερο μέρος κι έφεραν το ματς στα ίσια.

Η αποβολή του Γιουράι Κούτσκα στο 75΄, δευτερόλεπτα μετά το τρίτο γκολ των γηπεδούχων, έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος τους, ενώ στο 87΄ το δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε και ο Νιάνγκ. Δώδεκα κάρτες έβγαλε από το τσεπάκι του ο Βαλέρι, εκ των οποίων οι δύο ήταν κόκκινες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λάτσιο και Γιουβέντους μπήκαν «με το δεξί» στη Serie A, ωστόσο, από σήμερα η «Μεγάλη Κυρία» είναι αυτή που έκανε το 2Χ2 στο «Ολίμπικο», επικρατώντας με 1-0 των «λατσιάλι».

Δύο στα δύο και για τον Σάμι Κεντίρα, που μετά το γκολ που πέτυχε στην πρεμιέρα επί της Φιορεντίνα (2-1), βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα και στη Ρώμη κι αυτή την φορά το τέρμα του αποδείχθηκε «χρυσό» καθώς με αυτό οι «μπιανκονέρι» έφυγαν με το «διπλό».

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λάτσιο-Γιουβέντους 0-1
(66΄ Κεντίρα)
Νάπολι-Μίλαν 4-2
(18΄,33΄ Μίλικ, 74΄ Καγεχόν, 90΄+4 αυτ. Ρομανιόλι – 51΄ Νιάνγκ, 55΄ Σούσο)
Ίντερ-Παλέρμο 28/8
Κάλιαρι-Ρόμα 28/8
Κροτόνε-Τζένοα 28/8
Φιορεντίνα-Κιέβο 28/8
Σαμπντόρια-Αταλάντα 28/8
Σασουόλο-Πεσκάρα 28/8
Τορίνο-Μπολόνια 28/8
Ουντινέζε-Έμπολι 28/8

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης