Στη διεκδίκηση του πλεονεκτήματος της έδρας, ενόψει των πλέι οφ της Euroleague, μπήκε από το… πουθενά ο Παναθηναϊκός Superfoods, μετά τη νίκη του επί της Αρμάνι Μιλάνο και το… κάζο (ήττα με 79-81) της Φενέρ στο εντός έδρας παιχνίδι της με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» επικράτησαν την Τρίτη στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 74-61 των Ιταλών, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, και, σε συνδυασμό με την… γκέλα ολκής της ομάδας του Ομπράντοβιτς, πλέον ελπίζουν στην κατάληψη της τεταρτης θέσης, καθώς εκτός από τους Τούρκους κυνηγούν και την Μπασκόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, το συγκρότημα ττου Τσάβι Πασκουάλ φιλοξενείται από τους Βάσκους την Πέμπτη (23/3), όπου φυσικά θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα, αφού στο ΟΑΚΑ είχαν επικρατήσει μόλις με έναν πόντο.

Οι «πράσινοι» εκτός από το ματς με την Μπασκόνια (εκτός) έχουν να αντιμετωπίσουν στις τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εντός) και Μακάμπι (εκτός).

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, που δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής, το «τριφύλλι» επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του στο παρκέ απέναντι στην ιταλική ομάδα και χωρις να φορτσάρει έφτασε στην κατάκτηση της νίκης, που βελτίωσε το ρεκόρ του στο 16-11.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους «πράσινους» απο 13 πόντους σκόραραν οι Τζέιμς και Καλάθης, ενώ απο τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Αμπάς με 15.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 38-25, 57-40, 74-61

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ):Σίνγκλετον 5(1), Νίκολς 6(2), Ρίβερς 7(2), Τζέιμς 13(2), Μποχωρίδης, Φώτσης, Παππάς 8(1), Φελντέιν 4, Γκιστ 6, Γκάμπριελ 5(1), Μπουρούσης 2, Καλάθης 13(2).

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (Γιασμίν Ρέπεσα):ΜακΛιν 2, Χίκμαν 4(1), Καλνιέτις 4, Ραντούλιτσα 6, Μακβαν 8, Πάσκολο 6, Λαγκάνα, Τσιντσιαρίνι 11(1), Σάντερς, Αμπας 13(3).

Τα πρώτα λεπτά του ματς

Η βαθμολογία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης