Σε… μήλον της έριδος για τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ έχει εξελιχθεί ο Σεσκ Φάμπρεγας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» η Γιουνάιτεντ και η Σίτι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού, που αναμένεται να είναι σημαντικό στέλεχος της Μπαρτσελόνα την επόμενη περίοδο.

Όπώς αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο νέος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ντέιβιντ Μόγιες, εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει προσφορά ύψους περίπου 29 εκατ. ευρώ, γεγονός που προκάλεσε το ενδιαφέρον και της «συμπολίτισσας» Σίτι για την απόκτηση του.

Αν η υπόθεση δεν προχωρήσει, τότε ως εναλλακτικές λύσεις, πάντοτε σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φέρονται ο Τιάγκο Αλκάνταρα -επίσης της Μπαρτσελόνα- ή ο αρχηγός της Αϊντχόφεν, Κέβιν Στρόοτμαν.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

   

Την ήττα με 2-0 από τη Βουλγαρία γνώρισε η Ιαπωνία σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Ναγκόια, μία εβδομάδα πριν την επίσημη αναμέτρηση της χώρας του «ανατέλλοντος ηλίου» με την Αυστραλία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Στο «Τογιότα Στάντιουμ» οι Βαλκάνιοι πήραν το προβάδισμα μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια του τερματοφύλακα της Ιαπωνίας, Εϊγι Καουασίμα, να αποκρούσει το σουτ-φάουλ του Στάνισλαβ Μανόλεφ. Στο δεύτερο μέρος με το αυτογκόλ του Χακόμπο Μασέτε διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα (0-2). Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ενώ σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο γκολκίπερ της Βουλγαρίας, Βλάντισλαβ Στογιάνοφ, ο οποίος έκανε σπουδαίες επεμβάσεις.


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης