Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, σε λίγες ημέρες η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στην Ελλάδα από το πολυήμερο ταξίδι της στην Αμερική.

Αμέσως μετά το τέλος του «Πρωινού Καφέ», η Βίκυ Καγιά δεν επέλεξε κάποια παραλία για να χαλαρώσει, αλλά ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη όπου παρακολούθησε σεμινάρια  τηλεόρασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σεμινάρια ήταν πολύωρα και κουραστικά για την όμορφη Βίκυ, όμως, όπως μας αποκάλυψε συνεργάτιδα της εκπομπής που παρουσίαζε στον ΑΝΤ1, η Βίκυ Καγιά επιθυμούσε να μάθει πώς στήνεται ουσιαστικά μία εκπομπή.

Η Βίκυ Καγιά έμαθε στην Αμερική όπου βρισκόταν ότι, τελικά, παρά το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον ΑΝΤ1, δεν θα είναι αυτή η παρουσιάστρια που από τον Σεπτέμβριο θα «σερβίρει» «Πρωινό Καφέ». Οι εβδομάδες πέρασαν, η Βίκυ ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο τηλεόρασης που παρακολούθησε, και έτσι αναμένεται να επιστρέψει σε λίγα εικοσιτετράωρα στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Άλλωστε, ακόμα δεν έχει ξεκουραστεί, αλλά και δεν έχει κάνει διακοπές με τον καλό της σύντροφο Νίκο Κριθαριώτη.

Η Βίκυ Καγιά μετά τις διακοπές της δεν θα επιστρέψει στην παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ», αλλά θα παραμείνει στην «οικογένεια» του ΑΝΤ1, αφού στα μέσα Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει τα γυρίσματα για το νέο ριάλιτι του καναλιού «NEXT TOP MODEL».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης