Στο πένθος τυλίχθηκε η Ρόδος, εξαιτίας της απώλειας μίας μητέρας τριών παιδιών, η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γενναδίου, το οποίο όμως ήταν κλειστό, λόγω των περικοπών που έχουν γίνει στις εφημερίες, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς της, να χαθεί πολύτιμος χρόνος και τελικά η άτυχη 56χρονη να καταλήξει.

Το περιστατικό, σύμφωνα το rodiaki.gr, σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Η 56χρονη Ελισάβετ Μπαϊράμη, μητέρα τριών παιδιών, αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρίσκονταν στο σπίτι της. Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εξαιτίας καρδιακών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως ο γιος της τη μετέφερε στο τοπικό Κέντρο Υγείας, το οποίο δυστυχώς δεν εφημέρευε. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου προχώρησαν στην παροχή των πρώτων βοηθειών, αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς, ενώ μεταφέρονταν με το αυτοκίνητο του γιου της στο νοσοκομείο της Ρόδου, εξέπνευσε.

Το θέμα της  παροχής ιατρικής περίθαλψης στη Νότια Ρόδο και στους χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες που βρίσκονται στην περιοχή, αποτελεί οξύ πρόβλημα τα τελευταία χρόνια καθώς υπάρχουν ελλείψεις ιατρικό προσωπικό  και σε νοσοκομειακό υλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης