Ξεκίνησαν σήμερα και θα συνεχιστούν την ερχόμενη εβδομάδα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, οι απολογίες των 27 κατηγορουμένων στην υπόθεση της δολοφονίας του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου, στη λεωφόρο Λαυρίου, στις 29/3/2007.

Όλοι οι κατηγορούμενοι που έχουν απολογηθεί μέχρι στιγμής παραδέχθηκαν ότι ήταν στην Παιανία για να δουν τον αγώνα βόλεϊ γυναικών, Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, αλλά αρνούνται ότι πήραν μέρος στα αιματηρά επεισόδια.   

Ο ένας, μάλιστα, ο οποίος προανακριτικά είχε κατονομάσει πέντε συγκατηγορούμενούς του για συμμετοχή στα επεισόδια και τη δολοφονία, σήμερα τα αναίρεσε όλα λέγοντας ότι τον πίεσαν στην αστυνομία για να τα πει.

Όταν του επέστησαν την προσοχή οι πρόεδρος και εισαγγελέας του δικαστηρίου ότι υποπίπτει σε αντιφάσεις, προσπάθησε να δικαιολογήσει τη μεταστροφή του, λέγοντας πως τότε ήταν τρομοκρατημένος, καθώς θα βρισκόταν στα 18 του χρόνια στη φυλακή.

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν οι φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης