Διατεθειμένη να «μοιραστεί» την παρουσίαση του «Πρωινού καφέ» με την Ευγενία Μανωλίδου φάνηκε σήμερα η Βίκυ Καγιά. Μιλώντας στην ίδια την Ευγενία, η Βίκυ είπε ότι αν είναι θέλημα θεού θα κάνουν μαζί του χρόνου τον καφέ, καθώς και ότι θα χαρεί να συνεργαστεί μαζί της.

«Μακάρι να είμαστε μαζί στο πρωινό καφέ, θα περάσουμε καταπληκτικά» συμπλήρωσε η Βίκυ.

Αν και στα νούμερα τηλεθέασης το γνωστό μοντέλο έχει σταθεροποιήσει το πρωινό του ΑΝΤ-1 στην τρίτη θέση, φαίνεται ότι, μετά και από την πρώτη της αυτή εμπειρία σαν παρουσιάστρια πρωινού, έχει συνειδητοποιήσει πως μόνη της είναι πολύ δύσκολο να δώσει στον «Πρωινό καφέ» υψηλότερα νούμερα.

Από την άλλη, η Ευγενία Μανωλίδου βρέθηκε χωρίς εκπομπή, μιας και με απόφαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου η ’Στιγμή της Αλήθειας’ κόβεται του χρόνου. Ο σταθμός έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να παραμείνει στο κανάλι η κα Μανωλίδου, και τώρα, με τις δηλώσεις τής Βίκυς, όπως όλα δείχνουν βρέθηκε και η εκπομπή που θα την «απορροφήσει». 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης