Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το πρώτο μήνυμα ως αναβάτης της Petronas Yamaha έστειλε ο Valentino Rossi με την αλλαγή του χρόνου. Ο Ιταλός superstar πλέον επίσημα – καθώς έληξε και ημερολογιακά το συμβόλαιό του με την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha  – ανήκει στην ομάδα της Petronas Yamaha SRT με την οποία θα αγωνιστεί το 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά η μοτοσικλέτα του θα είναι εργοστασιακή και θα έχει την πλήρη υποστήριξη του ιαπωνικού Θα συμμετέχει το 2021 ο Rossi στην εξέλιξη της M1;εργοστασίου, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει μαζί του στη νέα του ομάδα τους μηχανικούς που τόσα χρόνια τον είχαν βοηθήσει στην καριέρα του.

Μάλιστα ο Ιταλός είχε μιλήσει με σκληρή γλώσσα στο τέλος του 2020 για την Yamaha καθώς δεν άκουσαν σχεδόν τίποτα από εκείνα που τους είχε προτείνει ή μάλλον άκουσαν, αλλά έκαναν τα δικά τους.

Κάπως έτσι φαντάστηκε κάποιος τον Rossi στα χρώματα της Petronas Yamaha

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με εργοστασιακή Yamaha M1 το 2021 ο Rossi

Για φέτος ο Rossi δεν γνωρίζει κατά πόσο θα έχει πρόσβαση στην εξέλιξη της μοτοσικλέτας, αλλά δεν θα σταματήσει να προσφέρει την εμπειρία του λέγοντας πάντα την γνώμη του.

Τη δεύτερη μοτοσικλέτα της Petronas Yamaha θα οδηγήσει ο καλός του φίλος Franko Morbidelli ο οποίος τερμάτισε πέρυσι στη 2η θέση ης βαθμολογίας και δείχνει έτοιμος να παλέψει για τον τίτλο. Παρόλα αυτά, ο Morbidelli θα έχει στα χέρια του τη μοτοσικλέτα του 2020 και όχι εκείνη του 2021 που θα έχει ο Rossi.

Όπως και να έχει, ο Rossi έστειλε τις ευχές του για τη νέα χρονιά λέγοντας ότι ανυπομονεί να οδηγήσει την μοτοσικλέτα του και να δουλέψει με την καινούρια του ομάδα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ατύχημα της χρονιάς

Hamilton και Rossi μαζί στην πίστα

 

Χρόνια Πολλά από τον Vale…

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης