Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ πριν μια Hayabusa προσπαθήσει να αγγίξει τα 300 χιλιόμετρα την ώρα, όλα ξεκινούν από το εργοστάσιο Hamamatsu της Suzuki στην Ιαπωνία, γνωστό και ως η γενέτειρα της Suzuki GSX1300R.

Η Suzuki πριν την είσοδο στη νέα χιλιετία αποκάλυψε την GSX1300R Hayabusa, διεκδικώντας τον τίτλο της ταχύτερης μοτοσυκλέτας παραγωγής στον κόσμο. Η Hayabusa αντιμετώπισε σκληρό ανταγωνισμό τότε, καθώς όλοι οι Ιάπωνες κατασκευαστές πάλευαν για τον τίτλο της «γρηγορότερης μοτοσυκλέτας παραγωγής στον κόσμο». 

Φυσικά, τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε που κυκλοφόρησε η μοτοσυκλέτα το 1999 και όχι μόνο έχει προχωρήσει η τεχνολογία παραγωγής, αλλά και η τεχνολογία της κάμερας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα, εδώ έχουμε μια βαθιά βουτιά στο εργοστάσιο Hamamatsu της Suzuki, όπου μπορούμε να παρακολουθήσουμε πως κατασκευάζεται πλέον μια Hayabusa. Είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο έχει αλλάξει η τεχνολογία την κατασκευή μοτοσικλετών. Οι υπολογιστές είναι πολύ ισχυρότεροι, τα υλικά έχουν γίνει πιο προηγμένα. Οι κινητήρες έχουν γίνει πιο ισχυροί και σίγουρα οι κάμερες είναι πολύ πιο καθαρές από πριν.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης