Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οπαδοί της Aprilia συμμετείχαν σε μια μεγάλη εκδήλωση υποστήριξης για την Emilia Romagna, της οποίας η Motor Valley κατέχει μια θέση στην καρδιά κάθε λάτρη των αγώνων μοτοσυκλέτας. Περισσότερες από δεκαπέντε χιλιάδες συγκεντρώθηκαν μαζικά στο Misano World Circuit για το Aprilia All Stars, ένα σημαντικό γεγονός για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας και μια συνάντηση αλληλεγγύης, με στόχο την παροχή ειδικής βοήθειας στις πληγείσες από τις πλημμύρες κοινότητες.

Η εορταστική μοτοσυκλετιστική ατμόσφαιρα του Aprilia All Stars αποδείχθηκε τέλεια για την καμπάνια αλληλεγγύης, με τη βοήθεια της παρουσίας του ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού και των ελικοπτέρων που προκαλούν δέος, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις προσπάθειες διάσωσης στην Emilia Romagna.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι χιλιάδες θαυμαστές παρακολούθησαν το θέαμα στην πίστα από τους αναβάτες του MotoGP της Aprilia, Aleix Espargaró, Maverick Viñales, Lorenzo Savadori, Miguel Oliveira και Raul Fernandez. Μαζί τους ήταν στην πίστα αληθινοί θρύλοι του διαμετρήματος των Max Biaggi, Loris Capirossi και Alex Gramigni, όλοι τους Παγκόσμιοι Πρωταθλητές με την Aprilia. Το Radio DeeJay και το M2O ήταν σε ετοιμότητα για να συμβάλλουν στη διασκέδαση με μουσική και εκδηλώσεις.

Ο Όμιλος Piaggio και η Aprilia έχουν δωρίσει ένα ποσό 10 ευρώ για κάθε λάτρη της μοτοσυκλέτας που εμφανίστηκε στο Misano, προσθέτοντας σε αυτό τα έσοδα από τις πολλές πρωτοβουλίες συγκέντρωσης χρημάτων που περιλαμβάνουν αναβάτες και θεατές σε έναν πραγματικό αγώνα αλληλεγγύης, που ανέρχονται σε ένα τελικό ποσό των 200.000 ευρώ που θα δοθεί στην Πολιτική Προστασία της Emilia Romagna.

Οι αναβάτες της Aprilia συμμετείχαν με τη δωρεά αγωνιστικού εξοπλισμού όπως κράνη, αγωνιστικές φόρμες και μπότες για τις φιλανθρωπικές δημοπρασίες. 

Η έκτακτη μέρα αλληλεγγύης συνοδεύτηκε από το καθιερωμένο θέαμα επί της πίστας. Στο Μisano εμφανίστηκαν οι RS-GP, τις οποίες οδήγησαν οι αναβάτες της Aprilia MotoGP, superbikes RSV4 και οι θρυλικές αγωνιστικές δίχρονες μοτοσυκλέτες της Aprilia 250cc, οι οποίες έχουν γεμίσει την τροπαιοθήκη της Aprilia με 18 παγκόσμιους τίτλους και 143 νίκες GP.

Το αποκορύφωμα για τους οπαδούς του MotoGP ήταν, φυσικά, η επίδειξη εντός πίστας της RS-GP του 2023, το αστέρι της Aprilia στα MotoGP.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης