Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης GMG (Παγκόσμιες Ημέρες Moto Guzzi) που ξεκίνησε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου η εταιρία από το Mandello del Lario παρουσίασε μια νέα Special Edition έκδοση της Moto Guzzi V7 Stone.

Η τελευταίας γενιάς Moto Guzzi V7, που αποτελεί τη βάση της νέας Moto Guzzi V7 Stone Special Edition,  λανσαρίστηκε την άνοιξη του 2021 και είναι μια μοτοσυκλέτα με αυθεντικό χαρακτήρα που ακολουθεί τις γραμμές της πρώτης V7 των αρχών της δεκαετίας του 70 άλλα ταυτόχρονα είναι σύγχρονη μιας και είναι εξοπλισμένη με την τελευταία έκδοση Euro5 του παραδοσιακού εγκάρσιου V-Twin 850 κ.εκ. κινητήρα της Moto Guzzi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά η σύγχρονη Moto Guzzi V7είναι εξοπλισμένη και με αρκετά ηλεκτρονικά βοηθήματα όπως ABS, Traction Control, full LED φωτισμό με φώτα ημέρας στο σχήμα του αετού της Moto Guzzi και ένα πλήρως ψηφιακό LCD πίνακα με τις ενδείξεις συγκεντρωμένες σε ένα στρογγυλό όργανο.

 Η V7 Stone Special Edition εγκαταλείπει τα ματ χρώματα της έκδοσης Stone και είναι βαμμένη σε ένα ιδιαίτερο γυαλιστερό χρώμα Shining Black, εμπλουτισμένο με γραφικά και με κόκκινες λεπτομέρειες που ακολουθούν τη στυλιστική παράδοση των σπορ μοντέλων της μάρκας. 

Ο σπορ χαρακτήρας τονίζεται επίσης από τα κόκκινα ελατήρια των αμορτισέρ, τις κόκκινες ραφές της σέλας και  τα καπάκια των κυλινδροκεφαλών σε νέο χρώμα γραφίτη.

Η ουσιαστική πλευρά του σπορ χαρακτήρα τονίζεται από το την εξάτμιση της Arrow με τελικά Moto Guzzi που προσφέρουν αυξημένη ισχύ 66,5 ίππων (από 65) στις 6700 σαλ, και ροπή 75 Nm (απο 73) στις 4900 σαλ.

Οι εξατμίσεις Arrow που εξοπλίζουν την Special Edition θα διατίθενται ως αξεσουάρ για όλες τις Moto Guzzi V7.

Η Moto Guzzi V7 Stone Special Edition θα είναι διαθέσιμη στα σημεία πώλησης Moto Guzzi από τον Οκτώβριο, με τιμή λιανικής τα 10.590 €.

Όλα τα μοντέλα της Moto Guzzi καλύπτονται από 4ετή εργοστασιακή εγγύηση και 4 χρόνια οδική βοήθεια

Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα Moto Guzzi 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης