Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα πιο όμορφα αλλά και παράξενα BMW R nineT κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στο Τα φλας στο εμπρός μέρος βρίσκονται πάνω στο φτερόδιαδίκτυο. Πρόκειται για το “Tin Man” αυστριακού οίκου βελτίωσης το οποίο σχεδίασε ο σπουδαίος Bernarn Naumann βοηθώντας ένα project που ξεκίνησαν οι άνθρωποι της Vagabund Moto.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βάση είναι ένα BMW R nineT το οποίο “γδύθηκε” από το αρχικό του κουστούμι και “ντύθηκε” με ένα πολύ περίεργο ένδυμα. Οι άνθρωποι της Vagabund κατασκεύασαν ένα μονοκόμματο κάλυμμα ρεζερβουάρ/σέλα το οποίο με το πάτημα ενός κουμπιού ανοίγει και αποκαλύπτει έναν αποθηκευτικό χώρο.

Το πάνω κομμάτι ανοίγει με τηλεχειριστήριο.

Η χρωματική επιλογή είναι από… Mercedes!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατασκευή έγινε σε τρισδιάστατο εκτυπωτή και μαζί με το ξεχωριστό αυτό κάλυμμα είχαμε καινούριο Η custom εξάτμιση έχει κεραμικό κάλυμμαρεζερβουάρ αλουμινίου, βάση για τα ηλεκτρονικά και υποπλαίσιο. Μέσα στο αναδυόμενο κομμάτι υπάρχει ο πίνακας οργάνων της Motogadget, ενώ το “Tin Man” διαθέτει και μερικά ξεχωριστά εξαρτήματα. Για παράδειγμα, οι τροχοί είναι από ανθρακονήματα της Rotobox και τα χειριστήρια είναι της Rizoma, το ίδιο και η βάση της πινακίδας πίσω.

Εκείνο όμως που ξεχωρίζει από χιλιόμετρα είναι ο χρωματισμός ο οποίος επιλέχτηκε στο συγκεκριμένο μοντέλο. Η μοτοσικλέτα όταν ολοκληρώθηκε στάλθηκε σε συνεργάτη για να βαφτεί και εκείνος ανάλαβε να κάνει τα μαγικά του τοποθετώντας το διάσημο χρώμα Selenite Grey της Mercedes! Όπως και να έχει, αυτό το R nineT είναι εκθαμβωτικό… ακόμα και με τα χρώματα της Mercedes.

Βίντεο του Tin Man.

 

Το όργανο πληροφοριών είναι κρυμμένο μέσα στο αλουμινένιο κάλυμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το jacket της BMW δίνει εντολές στη μοτοσικλέτα

Χρωματικές ανανεώσεις για πολλά μοντέλα της BMW

Η avant-garde εκδοχή του BMW R60/2

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης