Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πάντα ονειρευόσουν να κάνεις δική σου την αγαπημένη σου μοτοσικλέτα αλλά δεν είχες βρει ακόμα τον τρόπο; Η Motoway – Καμπράνης Α.Ε. σου δίνει τώρα τη δυνατότητα να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα προσφέροντας ένα πρωτοποριακό πακέτο μακροχρόνιας μίσθωσης μοτοσικλέτας ή scooter. Η νέα υπηρεσία ονομάζεται Leasing Motoway και εκτός από την απόκτηση κάποιου από τα μοντέλα της Benelli ή της Keeway θα υπάρχει ένα πλούσιο πακέτο υπηρεσιών και παροχών για τον ενδιαφερόμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τους ιδιώτες, το πρόγραμμα Leasing Motoway απευθύνεται και σε επαγγελματίες οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν εύκολα και με ασφάλεια το δικό τους δίκυκλο. Η Motoway προσφέρει μίσθωση με ευέλικτη μηνιαία καταβολή για 36 ή 48 μήνες, με δυνατότητα αγοράς και παράδοσης μέσω του δικτύου της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, ο αγοραστής θα απολαύσει την κάλυψη όλων των βασικών ασφαλιστικών εξόδων πλέον οδικής βοήθειας και νομικής προστασίας.

Ευκαιρία να κάνεις δικό σου το εντυπωσιακό Benelli Leoncino 800 Trail.

Στο πακέτο μπορεί ο ενδιαφερόμενος να προσθέσει επιπλέον ασφαλιστικές καλύψεις όπως φωτιά, ολική κλοπή και πολλά ακόμα. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι το πακέτο καλύπτει στην συντήρηση της μοτοσικλέτα ή του scooter, όπως και τα τέλη κυκλοφορίας, ενώ ο αναβάτης θα επιλέξει όλο τον εξοπλισμό που του αρέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσω του leasing.motoway.gr να ενημερώνονται λεπτομερώς για όλες τις παροχές του προγράμματος Leasing, όπως και για όλα τα διαθέσιμα μοντέλα προς εκμίσθωση.

Το ικανότατο Keeway Vieste 300 κοστίζει 4.120€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Benelli ετοιμάζει σπορ μοντέλο με 400άρι κινητήρα

Πoιο scooter της Keeway έχει κινητήρα Piaggio

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης