Η Aprilia μας παρουσιάζει τη φιλοσοφία πίσω από το Tuareg

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021, 18:36
Η Aprilia μας παρουσιάζει τη φιλοσοφία πίσω από το Tuareg

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το καινούριο Tuareg της Aprilia μας έχει απασχολήσει αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες καθώς οι Ιταλοί Οι άνθρωποι της φυλής Tuareg στη Σαχάρα ονομάζονται "imohag" που σημαίνει ελεύθερος άνθρωπος!συνεχώς μας δίνουν πληροφορίες για το μεσαίο adventure μοντέλο τους. Στο τελευταίο βίντεο που μας έδωσε η Aprilia ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ Cristian Romeo Barelli μας ξεναγεί στο Tuareg και τη φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από το δυναμικό αυτό μοντέλο.

Η μοτοσικλέτα είναι σχεδιασμένη γύρω από τον δικύλινδρο κινητήρα 659 κ.εκ. τον οποίο η Aprilia τοποθέτησε για πρώτη φορά στο RS660 και έπειτα στο Tuono 660. Στην περίπτωση βέβαια του Tuareg, ο κινητήρας είναι περιορισμένος σε απόδοση με την ισχύ να είναι στους 80 ίππους και τη ροπή στα 70Nm προκειμένου να ταιριάξει καλύτερα στις ανάγκες της κατηγορίας. Η Tuareg είναι ελαφριά με βάρος στα 187 κιλά, ενώ είναι εξοπλισμένη με πολλά ηλεκτρονικά… καλούδια που κάνουν τη ζωή του αναβάτη πιο εύκολη.

Η μοτοσικλέτα έχει φτιαχτεί για να προσφέρει δυναμικές περιπέτειες στον αναβάτη.

Η τιμή της μοτοσικλέτας αναμένεται να είναι κοντά στις 10.000€

Ο Cristian Romeo Barelli τονίζει ότι η μοτοσικλέτα έχει μελετηθεί τόσο καλά που δε μειονεκτεί σε κανένα Ο ανταγωνισμός φουντώνει στην κατηγορία των μεσαίων adventure μοντέλων.επίπεδο. "Είναι ελαφριά, αλλά όχι εύθραυστη, άνετη, πολύ λειτουργική και φυσικά είναι εξοπλισμένη με δυναμικά συστήματα που θα στηρίξουν τις επιθυμίες του αναβάτη για εξερεύνηση", ήταν τα λόγια του Ιταλού μάνατζερ.
 
Η Aprilia, όπως και όλο το Piaggio Group θα βρίσκεται στην EICMA τον Νοέμβριο και εκεί αναμένεται να δούμε ολοκληρωμένη τη μοτοσικλέτα. Άλλωστε, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό μοντέλο αφού μπαίνει σε μια κατηγορία με ισχυρό ανταγωνισμό, όπως το Yamaha Tenere και το KTM 890 Adventure.

Το βίντεο παρουσίασης του Aprilia Tuareg 660 από τον Cristian Barelli.

 

Φαρδύ τιμόνι για καλό έλεγχο στις εκτός δρόμου διαδρομές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλησιάζει η ώρα του Aprilia Caponord V4

Πρώτες εικόνες του Moto Guzzi V100 Centenario

Αποκαλυπτήρια για το καινούριο adventure μοντέλο της Aprilia

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021, 18:36