Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το καινούριο Tuareg της Οι άνθρωποι της φυλής Tuareg στη Σαχάρα ονομάζονται “imohag” που σημαίνει ελεύθερος άνθρωπος!συνεχώς μας δίνουν πληροφορίες για το μεσαίο adventure μοντέλο τους. Στο τελευταίο βίντεο που μας έδωσε η Aprilia ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ Cristian Romeo Barelli μας ξεναγεί στο Tuareg και τη φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από το δυναμικό αυτό μοντέλο.

Η μοτοσικλέτα είναι σχεδιασμένη γύρω από τον δικύλινδρο κινητήρα 659 κ.εκ. τον οποίο η Aprilia τοποθέτησε για πρώτη φορά στο RS660 και έπειτα στο Tuono 660. Στην περίπτωση βέβαια του Tuareg, ο κινητήρας είναι περιορισμένος σε απόδοση με την ισχύ να είναι στους 80 ίππους και τη ροπή στα 70Nm προκειμένου να ταιριάξει καλύτερα στις ανάγκες της κατηγορίας. Η Tuareg είναι ελαφριά με βάρος στα 187 κιλά, ενώ είναι εξοπλισμένη με πολλά ηλεκτρονικά… καλούδια που κάνουν τη ζωή του αναβάτη πιο εύκολη.

Η μοτοσικλέτα έχει φτιαχτεί για να προσφέρει δυναμικές περιπέτειες στον αναβάτη.

Η τιμή της μοτοσικλέτας αναμένεται να είναι κοντά στις 10.000€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Cristian Romeo Barelli τονίζει ότι η μοτοσικλέτα έχει μελετηθεί τόσο καλά που δε μειονεκτεί σε κανένα Ο ανταγωνισμός φουντώνει στην κατηγορία των μεσαίων adventure μοντέλων.επίπεδο. “Είναι ελαφριά, αλλά όχι εύθραυστη, άνετη, πολύ λειτουργική και φυσικά είναι εξοπλισμένη με δυναμικά συστήματα που θα στηρίξουν τις επιθυμίες του αναβάτη για εξερεύνηση”, ήταν τα λόγια του Ιταλού μάνατζερ.
 
Η

 

Φαρδύ τιμόνι για καλό έλεγχο στις εκτός δρόμου διαδρομές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλησιάζει η ώρα του Aprilia Caponord V4

Πρώτες εικόνες του Moto Guzzi V100 Centenario

Αποκαλυπτήρια για το καινούριο adventure μοντέλο της Aprilia