Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια ένα νέο υποστηρικτικό πρωτάθλημα Πριν από μερικούς μήνες η FIM είχε συμφωνήσει με την CAKE για ηλεκτρικά scooter στο WSBK και EWCμε ηλεκτρικές μοτοσικλέτες. Το MotoE είναι γρήγορα αναπτυσσόμενος θεσμός και έχει τη στήριξη όλων καθώς αποτελεί το μέλλον των αγώνων στους δύο τροχούς είτε μας αρέσει είτε όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Enel είναι ο μεγάλος υποστηρικτής του πρωταθλήματος, ενώ οι μοτοσικλέτες είναι κοινές για όλους με την ιταλική Energica να προμηθεύει τον θεσμό με τις εξαιρετικές supersport μοτοσικλέτες της. Η Yamaha είναι από το 2005 ο επίσημος προμηθευτής scooter του MotoGP ωστόσο για την ώρα η ιαπωνική φίρμα δεν έχει στην γκάμα της ηλεκτρική μοτοσικλέτα. Αυτό, άνοιξε το δρόμο στη VMoto Soco να συμφωνήσει με τη FIM προκειμένου να προσφέρει τα ηλεκτρικά της scooter στο πρωτάθλημα MotoE.

Μικρό, ευέλικτο και πολύ εύχρηστο είναι το CUMini της Soco.

Έλειπε από το πρωτάθλημα ένα scooter μεταφοράς μηδενικών ρύπων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους δύο τελευταίους γύρους του πρωταθλήματος σε Αυστρία και Ιταλία, η Soco θα προμηθεύσει στο Η VMoto έχει έδρα στην Αυστραλία με την παραγωγή να γίνεται στην Κίναπροσωπικό του MotoE το νέο τους ηλεκτρικό CU Mini. Το Mini θα είναι βαμμένο στα χρώματα του θεσμού και θα έχει τελική ταχύτητα 45Km/h. Η αυτονομία του φτάνει τα 70 χιλιόμετρα, ενώ με το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και την εφαρμογή της Soco, η ευχρηστία του θα κάνει τη ζωή εύκολη στους ανθρώπους της Dorna.

“Το να είμαστε συνεργάτες του FIM Enel MotoE World Cup είναι μια επιβεβαίωση της εξαιρετικής δουλειάς που κάνουμε και της ανάπτυξης που έχουμε. Τα scooter της Vmoto Soco με τα χρώματα της Dorna θα είναι ο τέλειος συνδυασμός με το 100% πράσινο MotoE paddock”, τόνισε ο Graziano Milione της Vmoto.

Πρεσβευτής της μάρκας είναι ο 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP, Jorge Lorenzo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημαντική συνεργασία VMoto Soco και Stealth Electric Bikes

Νέα χρώματα για το κορυφαίο Super Soco TC MΑΧ

Το ηλεκτρικό scooter με τεχνητό ήχο εξάτμισης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης