Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Moto Guzzi είχε την τιμητική της το 2021 καθώς γιόρτασε με διάφορους τρόπους τα 100 χρόνιας από τηνΤο νέο μοντέλο θα ονομάζεται V850X. ίδρυση της. Ανάμεσα στα πράγματα τα οποία η ιταλική φίρμα παρουσίασε το 2021 ήταν ένα εντελώς νέο μοντέλο, το Mandello V100 με το οποίο περνάει σε μια νέα εποχή στην γκάμα των μοντέλων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από ότι φαίνεται και το 2022 θα είναι πολύ δυναμικό για την μάρκα από το Mandello del Lario. Η Moto Guzzi ετοιμάζει μια ειδική ιστοσελίδα (microsite) η οποία είναι αφιερωμένη σε ένα νέο μοντέλο που ονομάζεται V850X. Δεν γνωρίζουμε αν έγινε επίτηδες ή κατά λάθος, ωστόσο στην ιστοσελίδα αναφέρετε πως πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα που συνδυάζει δύο κόσμους, εκείνον των scrambler και εκείνον των flat track.

Αυτή είναι η μοναδική κατασκοπευτική εικόνα από ιταλικά Μέσα.

Αναβάθμιση σε αναρτήσεις και τροχούς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είχαμε δει σε κατασκοπευτικές εικόνες πίσω στον Οκτώβριο, η Moto Guzzi ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο Τα τρακτερωτά ελαστικά δείχνουν ένα μοντέλο περιπέτειας.βασισμένο στο V7 με πιο περιπετειώδη χαρακτήρα. Ο κινητήρας θα είναι ο γνωστός δικύλινδρος εγκάρσιος V90 853 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 65 ίππους. Οι τροχοί είναι ακτινωτοί μεγαλύτερων διαστάσεων με ελαστικά διπλής χρήσης για κίνηση και στο χώμα.

Το βάρος της νέας μοτοσυκλέτας θα είναι 213 κιλά, δέκα κιλά λιγότερα δηλαδή από το απλό V7 Stone. Το πλαίσιο προέρχεται από το V850TT, ενώ το ψαλίδι είναι πιο μακρύ και οι αναρτήσεις έχουν αναβαθμιστεί με συστήματα της KYB εμπρός και πίσω. Το 2022 μπαίνει δυνατά για την το Moto Guzzi και αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα για το νέο μοντέλο της.

Αυτή είναι η νέα έκδοση V7 Special 850.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Moto Guzzi δουλεύει πάνω στη νέα γενιά V7

Παρουσιάστηκε η εντυπωσιακή Moto Guzzi V100 Mandello

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης