Μια νέα και περισσότερο προηγμένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου Ninja H2 SX έρχεται για να κορυφώσει το ενδιαφέρον μιας ολόκληρης κατηγορίας.

Σχεδιάστηκε για να καλύπτει γρήγορα και άνετα εκατοντάδες χιλιόμετρα σε αυτοκινητοδρόμους και ορεινές διαδρομές. Οι 200 ίπποι του τετρακύλινδρου των 998cc δεν αστειεύονται και φροντίζουν να βάζουν τον παράγοντα αδρεναλίνη στον τουρισμό. Και τώρα, η ευχρηστία στις μακρινές μας αναζητήσεις αποκτά νέο πρόσωπο, καθώς η νέα special έκδοση H2 SX SE+ εξοπλίζεται με το πιο προηγμένο πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων αναβάτη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε tourer μοτοσυκλέτα της Kawasaki.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ήδη πλούσιο «οπλοστάσιο» του μοντέλου προστίθεται το σύστημα ηλεκτρονικά ελεγχόμενων αναρτήσεων της Kawasaki (KECS – Kawasaki Electronic Control Suspension), το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί τόσο από χειριστήρια στο τιμόνι όσο και από το συνδεδεμένο με Bluetooth κινητό τηλέφωνο του αναβάτη. Μέσω της νέας εφαρμογής «Rideology» της Kawasaki προσφέρεται ένα πλήθος λειτουργιών, όπως καταγραφή πληροφοριών οδήγησης, υπενθυμίσεις διαστημάτων service, αλλά και ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις ή/και μηνύματα. Πέρα από πληροφορίες προερχόμενες από το κινητό, η έγχρωμη TFT οθόνη στον πίνακα οργάνων εμφανίζει μια σειρά από χρήσιμες ενδείξεις, όπως γωνία κλίσης, ένδειξη πίεσης υπερσυμπιεστή, μέση κατανάλωση και ένδειξη οικονομικής οδήγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο SE+ έχει αναβαθμισμένο σύστημα φρένων, με τις νέες δαγκάνες Stylema της Brembo να αντικαθιστούν τη σειρά Μ50 και να προσφέρουν αποτελεσματικότερη ψύξη αλλά και πιο άμεση αίσθηση. Ανεβάζοντας ψηλά τα επίπεδα ποιότητας και πολυτέλειας, η νέα βαφή υψηλής αντοχής της Kawasaki -με την ικανότητα να επιδιορθώνει από μόνη της μικρές γρατζουνιές στο χρώμα- έχει εφαρμοστεί στις επιφάνειες της μοτοσυκλέτας που φθείρονται πιο εύκολα. Έτσι, με προηγμένη τεχνολογία, πολυτελή εξοπλισμό και πολυδιάστατες ικανότητες, το Ninja H2 SX SE+ επιδιώκει να ανεβάσει την κατηγορία Sport Touring σε άλλο επίπεδο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης