Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Suzuki τάραξε τα νερά στον κόσμο της μοτοσικλέτας φέτος ανακοινώνοντας ότι «τραβάει την πρίζα» στα Τα σχέδια περιλαμβάνουν και ηλεκτροκίνηση.αγωνιστικά προγράμματα του MotoGP και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής (EWC). Οι Ιάπωνες τα τελευταία χρόνια έχουν ακολουθήσει μια πολύ συντηρητική προσέγγιση στον κόσμο των δύο τροχών παρουσιάζοντας ελάχιστα νέα μοντέλα τα οποία μάλιστα είναι αναβαθμίσεις υπαρχόντων μοτοσικλετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γεγονός της «γερασμένης» γκάμας της Suzuki σε συνδυασμό με την ανακοίνωση της αποχώρησης από δυο κορυφαίους θεσμούς αγώνων, έφερε ανησυχία στις τάξεις των φίλων της μάρκας, αλλά και συνολικά στον κόσμο της μοτοσικλέτας. Δεν έπαψαν μάλιστα να υπάρχουν φήμες ότι η Suzuki έχει χάσει το ενδιαφέρον της στους δύο τροχούς και δεν αποκλείεται να διακόψει ολοκληρωτικά την κατασκευή μοτοσικλετών.

Κάτι τέτοιο φυσικά είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί καθώς η Suzuki έχει συνδέσει το όνομά της με τηΈρχονται νέα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες. μοτοσικλέτα κάτι που επιβεβαίωσε και ο Paul de Lusignan, CEO της Suzuki Βρετανίας. Μιλώντας στο MCN ο ισχυρός άνδρας της Suzuki επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία όχι μόνο θα συνεχίσει να κατασκευάζει δίκυκλα, αλλά θα παρουσιάσει μια πολύ δυνατή γκάμα στο άμεσο μέλλον. Η Suzuki άλλωστε όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τους αγώνες, τόνισε ότι το κάνει για να αντλήσει πόρους για μελλοντικές τεχνολογίες και μοντέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Paul de Lusignan, δήλωσε: «Βρίσκομαι στην προνομιούχο θέση να βλέπω ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προς το μέλλον, έτσι αισθάνομαι σίγουρος για εμάς. Όταν βλέπω αυτές τις φήμες, μου είναι εύκολο να λέω πως είναι λάθος, γιατί το ξέρω πως είναι λάθος. Θα παρουσιάσουμε μοτοσικλέτες που θα έρθουν στην αγορά σε κατηγορίες που δε συμμετέχουμε αυτή τη στιγμή. Η μετακίνηση της αγοράς από τις σπορ μοτοσικλέτες προς τις μοτοσικλέτες περιπέτειας και η δημοφιλία των μεσαίου κυβισμού μοτοσικλετών είναι κάτι που έχουμε αντιληφθεί και θα σχεδιάσουμε μοντέλα που θα απευθύνονται στους πελάτες μας στο μέλλον».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης