Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike και συγκεκριμένα στον αγώνα της Αργεντινής, η Kawasaki Ο αγοραστής θα οδηγήσει τη μοτοσικλέτα στην πίστα της Βαρκελώνης μαζί με τους Rea και Lowes.γιόρτασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα 125 χρόνια από την ίδρυση της Kawasaki Heavy Industies. Οι αγωνιστικές Kawasaki ZX-10RR των Jonathan Rea και Alex Lowes βάφτηκαν στα χρώματα παλιών μοντέλων του εργοστασίου από το Akashi για να τιμήσουν την τεράστια κληρονομιά των “πράσινων”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοτοσικλέτα του Jonathan Rea ήταν βαμμένη στα χρώματα του ZXR750, ενώ εκείνη του Alex Lowes ήταν βαμμένη στα χρώματα της θρυλικής GPZ900R. Τις μοτοσικλέτες μετά το τέλος του αγωνιστικού τριημέρου δεν τις ξαναείδαμε παρότι περιμέναμε ότι η Kawasaki θα βγάλει μια ειδική έκδοση της κορυφαίας superbike της στα συγκεκριμένα χρώματα.

Το νούμερο 22 είναι του Alex Lowes.

Το ρόλο της Kawasaki ανέλαβε το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας WSBK το οποίο αποφάσισε να κατασκευάσει τη μία από τις δύο ZX-10RR και να την βγάλει σε πλειστηριασμό. Δεν πρόκειται για την αγωνιστική Ninja του Alex Lowes, αλλά για μια ZX-10RR παραγωγής η οποία όμως έχει δεχτεί τη φροντίδα της αγωνιστικής ομάδας της Kawasaki. Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι ο χρωματισμός, ο οποίος είναι στο κόκκινο/μαύρο του GPZ900R, ενώ η μοτοσικλέτα διαθέτει σύστημα εξάτμισης της Akrapovic, καπάκια κινητήρα της GB Racing και το νούμερο 22 του Alex Lowes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή είναι η αγωνιστική ZX-10RR στον αγώνα της Αργεντινής το 2021.

Τιμή εκκίνησης τα 50.000€

Η μοτοσικλέτα συνοδεύεται επίσης από μια αγωνιστική φόρμα της RST, ίδια με εκείνη που φόραγε ο Η μοτοσικλέτα θα είναι προετοιμασμένη από την αγωνιστική ομάδα της Kawasaki KRT.Βρετανός αναβάτης στον αγώνα της Αργεντινής, ενώ ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να ζητήσει η μοτοσικλέτα να γίνει νόμιμη για κίνηση στο δρόμο, με καθρέπτες, φώτα και φλας. Ο τυχερός που θα κάνει δική του την μοναδική αυτή Ninja θα μεταβεί στην Βαρκελώνη στις 26 Μαρτίου όπου θα παραλάβει την μοτοσικλέτα από την ομάδα WSBK της Kawasaki. Μάλιστα θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει στην πίστα για 30 λεπτά μαζί με τους Jonathan Rea και Alex Lowes, θα φάει με την ομάδα και θα παρακολουθήσει μέσα από το γκαράζ της Kawasaki τις δοκιμές προετοιμασίας.

Η μοτοσικλέτα έχει βγει σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα 50.000€, ωστόσο αν κάποιος δώσει 100.000€ μπορεί άμεσα να την κάνει δική του σταματώντας τη δημοπρασία.

Το βίντεο παρουσίασης της ZX-10RR Heritage.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης