Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Με την τελευταία προσθήκη του νέου TMAX η Yamaha θα μας υποδεχτεί στη φετινή EICMA ίσως με την πιο Η Yamaha θα βρίσκεται φέτος στο Hall 24 της έκθεσης.πλούσια ανανεωμένη γκάμα για το 2022. Το ιαπωνικό εργοστάσιο έχει φροντίσει να μας δώσει πάρα πολλά μοντέλα για την επόμενη χρονιά, κάποια εντελώς καινούρια και κάποια άλλα αναβαθμισμένα σε βάθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκινώντας από τα scooter, στην EICMA αναμένουμε να δούμε από κοντά σίγουρα το νέο TMAX το οποίο μας έχει εντυπωσιάσει από τις πρώτες εικόνες του. Το ίδιο σημαντική είναι η νέα σειρά XMAX 300 του 2022 η οποία έρχεται με νέους χρωματισμούς, αλλά και περισσότερο εξοπλισμό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το αναβαθμισμένο Tricity 300 το οποίο έχει δεχτεί αρκετά νέα εξαρτήματα πάνω του προκειμένου να γίνει ακόμα πιο πρακτικό και ασφαλές.

Σε περίοπτη θέση στο περίπτερο της Yamaha θα είναι το νέο TMAX.

Αμέτρητα τα νέα μοντέλα της Yamaha στην EICMA

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κομμάτι των μοτοσικλετών δεν ξέρουμε που να πρωτοκοιτάξουμε. Αν ξεκινήσουμε από τα supersport Στο περίπτερο της Yamaha αναμένεται να βρίσκεται και η αγωνιστική YZR-M1 του φετινού πρωταθλητή MotoGP Fabio Quartararo.αναμένουμε να δούμε σίγουρα το νέο R7 το οποίο τράβηξε τα βλέμματα τους προηγούμενους μήνες, όπως και το κορυφαίο R1. Ελπίζουμε στην EICMA η Yamaha να μας δείξει και το πολυσυζητημένο R9 για το οποίο έχουμε ακούσει πολλά τις τελευταίες εβδομάδες και θα βασίζεται στο εξαιρετικό MT-09. Στην γκάμα των supersport πάντως θα κλέψουν την παράσταση οι επετειακές μοτοσικλέτες R για τα 60 χρόνια της Yamaha στους αγώνες.

Στα γυμνά σπορ μοντέλα σίγουρα την παράσταση θα κλέψει το νέο MT-10 με τους 160+ ίππους του, όπως και τα αναβαθμισμένα MT-09 και MT-07. Στη σειρά XSR σίγουρα η νέα έκδοση Legend Blue (τιμώντας τον Jarno Saarinen) θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ πάντα τα Tracer 7 και Tracer 9 συγκεντρώνουν τα περισσότερα βλέμματα του κοινού. Αναμένουμε αρκετές εκπλήξεις στο περίπτερο της Yamaha στην EICMA, ωστόσο είναι τόσο μεγάλη και ενδιαφέρουσα η γκάμα της που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα και φέτος.

Το βίντεο για τα 60 χρόνια της Yamaha στους αγώνες.

 

Το πανέμορφο XSR900 Legend Born αφιερωμένο στον θρύλο της δεκαετίας του 1980 Jarno Saarinen..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας ακόμα γύρος για τον Valentino Rossi στην EICMA 2021

EICMA 2021: Στις 23 Νοεμβρίου αρχίζει η μεγάλη γιορτή της μοτοσικλέτας

Το κράνος του πρωταθλητή Fabio Quartararo

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης