Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Προλαβαίνεις ακόμα να κάνεις δική σου μια από τις πέντε νέες Suzuki GSX-S 1000 στην έκδοση Web Στο μονόσελο υπάρχει και η φράση Kanji που σημαίνει εξαιρετική δύναμη, υψηλή ισχύ!Edition! Η Suzuki, για να τονίσει τη νέα της naked μοτοσικλέτα δημιούργησε μια ειδική έκδοση την οποία ονόμασε Web Edition για να δώσει το έναυσμα της πώλησης του μοντέλου για το 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Web Edition είναι εξοπλισμένη με ανθρακονήματα στα εμπρός και πίσω φτερά, μονόσελο με το λογότυπο της έκδοσης Web και κάλυμμα στα όργανα. Φυσικά, η μοτοσικλέτα είχε πλακέτα αρίθμησης, ενώ οι δαγκάνες της Brembo είναι βαμμένες σε κόκκινο χρώμα.

Ιδιαίτερος σχεδιασμός στο μονόσελο με το λογότυπο Web Edition.

Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα Suzuki GSX-S 1000 Web Edition

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα GSX-S1000 είναι εφοδιασμένη με τον τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 999 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 152 ίππους στις 11.000 σ.α.λ. και 108Nm ροπής. Διαθέτει ένα υψηλού επιπέδου πακέτο ηλεκτρονικών με ρυθμιζόμενο traction control, μονόδρομο συμπλέκτη, quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων και τρεις επιλογές οδήγησης.

Η ειδική έκδοση Web Edition της Suzuki έρχεται στην τιμή των 14.050€, ωστόσο με μόλις 5 μοντέλα στην παραγωγή θα πρέπει να βιαστείς.

Carbon φτερό, σιρίτι στη ζάντα και κόκκινη δαγκάνα Brembo.

Αριθμημένη πλακέτα για τα πέντε ειδικά GSX-S1000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι βαριά η… φανέλα του Suzuki V-Strom 1050 XT

Παρουσιάστηκε η νέα Suzuki GSX-S 1000

Suzuki Hayabusa 2021: Ήρθε και ανεβήκαμε στη σέλα της

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης