Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η KTM παρουσίασε τον Ιούλιο που μας πέρασε ένα καινούριο supersport μοντέλο το οποίο ήταν προορισμένο Το βάρος της RC8C είναι μόλις 140 κιλά!για χρήση πίστας. Πρόκειται για το RC8C ένα μοντέλο… ready to race το οποίο θα απολαύσουν λίγοι καθώς κατασκευάστηκαν μόλις 100 μονάδες για λίγους και καλούς! Μάλιστα δεν χρειάστηκαν παρά μόλις 4 λεπτά για να γίνει sold out το μοντέλο μόλις έγινε διαθέσιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αυστριακοί, για να παραδώσουν τις μοτοσικλέτες στους τυχερούς κατόχους τους πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εκδήλωση στην πίστα της Jerez στην Ισπανία. Εκεί, ήταν καλεσμένοι οι πελάτες της εταιρείας για να πάρουν μια πρώτη γεύση της μοτοσικλέτας τους και να οδηγήσουν δίπλα σε τεράστια ονόματα των αγώνων μοτοσικλέτας, όπως οι Dani Pedrosa και Mika Kallio.

Ο Dani Pedrosa ήταν ένας από τους VIP καθοδηγητές των πελατών της KTM.

Μόλις 25 τυχεροί γεύτηκαν την εμπειρία οδήγησης στη Jerez

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού οι μοτοσικλέτες στήθηκαν στα μέτρα του κάθε αναβάτη ξεκίνησε η διασκέδαση καθώς όλοι είχαν την Η σπάνια αυτή μοτοσικλέτα της KTM κοστίζει 33.200€ και φυσικά έγινε ανάρπαστη!ευκαιρία να οδηγήσουν στην πίστα της Ανδαλουσίας. Με καθοδηγητές τους Pedrosa και Kallio είχαν την τύχη να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία track day.

Η KTM RC8C είναι βασισμένη στην Duke 890R με τον κινητήρα να είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά που αποδίδει 128 ίππους στην περίπτωση του supersport μοντέλου. Οι αναρτήσεις είναι της WP με τις κορυφαίες APEX Pro, τα φρένα της Brembo, ενώ οι τροχοί είναι από ελαφρύ κράμα αλουμινίου της Dymag. Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με σύστημα εξάτμιση της Akrapovic, διαθέτει σύγχρονα ηλεκτρονικά βοηθήματα, ενώ στο πακέτο περιλαμβάνονται αεροδυναμικά πτερύγια σε στυλ MotoGP!

Το βίντεο της KTM για το event των RC8C.

 

Πολύ τυχεροί οι αναβάτες που είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν πρώτοι τις νέες RC8C.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το δεύτερο βίντεο της Husqvarna με το Norden 901 στην Ισλανδία

Ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη η KTM με το νέο RC390

Με αεροδυναμικά βοηθήματα το ιδιαίτερο RC8C της KTM

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης