Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τους τελευταίους μήνες η QJ Motor, ιδιοκτήτρια εταιρεία της Benelli, έχει παρουσιάσει πολλά νέα μοντέλα Ο σχεδιασμός είναι επηρεασμένος από την επιτυχημένη TRK502.στην Κίνα τα οποία δεν αποκλείεται να τα δούμε τα το λογότυπο της Benelli να έρχονται στην Ευρώπη. Για την ώρα η ιταλική φίρμα δεν έχει επιβεβαιώσει κάποιο από τα συγκεκριμένα μοντέλα ότι θα είναι στην γκάμα της το 2022, εκτός από ένα, το TRK800.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα μικρό teaser βίντεο η εταιρεία από το Pesaro, ανακοινώνει πως το νέο της premium μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 23 Νοεμβρίου στη Διεθνή Έκθεση EICMA στο Μιλάνο. Η TRK800 είναι μια μεσαία adventure μοτοσικλέτα η οποία από τα λίγα που είδαμε από το βίντεο φαίνεται πως θα είναι αρκετά premium. Ο σχεδιασμός ακολουθεί ως έναν βαθμό το TRK502, ωστόσο δείχνει να είναι πιο σπορ και πιο αιχμηρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας.

Αιχμηρές γραμμές και πιο μαζεμένες διαστάσεις για το νέο TRK800.

Στις 23 Νοεμβρίου θα δούμε επιτέλους το νέο TRK800

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κομμάτι του κινητήρα ακόμα δεν γνωρίζουμε τι θα βρίσκεται μέσα στο πλαίσιο της μοτοσικλέτας. Το Η νέα TRK800 θα σταθεί απέναντι στην φρέσκια CFMoto 800MT, την Yamaha Tenere 700 και την Aprilia Tuareg 660.πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 754 κ.εκ. τον οποίο φοράει το Leoncino, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποια έκπληξη με μεγαλύτερο κινητήρα για το TRK800. Αν όντως έχουμε τον γνωστό 754 κ.εκ. κινητήρα τότε η μοτοσικλέτα θα είναι ικανή να αποδώσει 81 ίππους και 67Nm ροπής, χαρίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις στη μοτοσικλέτα.

Η Benelli αναμένεται επίσης να εξοπλίσει σημαντικά τη νέα μοτοσικλέτα τόσο με ηλεκτρονικά βοηθήματα οδήγησης, όσο και στον τομέα της χρηστικότητας. Σίγουρα η μοτοσικλέτα θα βγαίνει σε έκδοση με ακτινωτές ζάντες, ενώ δεν αποκλείεται να έχει και δεύτερη έκδοση με χυτούς τροχούς. Θα περιμένουμε λίγες εβδομάδες ακόμα μέχρι να δούμε τελικά το πολύ ενδιαφέρον μοντέλο από το Pesaro.

Το βίντεο teaser της Benelli.

 

Η εταιρεία από το Pesaro ετοιμάζει τη δική του πρόταση στη μεσαία κατηγορία adventure μοτοσικλετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με καινούριο κινητήρα έρχεται το Benelli TRK 702 του 2022

Η κινεζική QJ Motors ετοιμάζει μεσαίο adventure μοντέλο με V2 κινητήρα

Ετοιμάζει Leoncino 800 η Benelli

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης