Μπορεί οι δραστηριότητες στο εργοστάσιο της Chevrolet να έχουν επιβραδυνθεί λόγω έλλειψης προϊόντων Έβαλε τα μεγάλα μέσα ο Stallone…από συνεργάτες που έχουν χτυπηθεί από την πανδημία, ωστόσο κάποιοι είναι τυχεροί και παραλαμβάνουν τα νέα τους αυτοκίνητα. Ο Sylvester Stallone δεν αναγκάστηκε να περιμένει μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, όταν και θα μπει ξανά σε πλήρη ρυθμό παραγωγής το εργοστάσιο, καθώς κατάφερε να παραλάβει την καινούρια του Corvette στην ώρα της.

Η C8 Corvette του Stallone σε Rapid Blue χρωματισμό...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Του έφερε το αυτοκίνητο στην πόρτα του

Ο 74χρονος πλέον κινηματογραφικός Rocky έκανε δική του μια ανοιχτή Chevy Corvette C8 του 2021 σε Η Corvette C8 του Sly δεν είχε το κορυφαίο πακέτο αξεσουάρ!χρώμα Rapid Blue, με ζάντες αλουμινίου της Spectra Gray, μαύρα και μπλε δέρματα στο εσωτερικό και πολλά αξεσουάρ από την γκάμα της Chevrolet.

Ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας, Bo Trivett, στον οποίο έγινε η παραγγελία του αυτοκινήτου από τον Stallone, ήταν στο Tennessee αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να φέρει ο ίδιος το αυτοκίνητο στον διάσημο ηθοποιό στη Φλόριντα. Στο μήνυμά του στα social media τόνισε πως ήταν τιμή του να έχει πελάτη τον Stallone και τον ευχαρίστησε για την προτίμησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Sly λοιπόν θα κυκλοφορεί στους δρόμους της Φλόριντα τους επόμενους μήνες με μια μπλε Chevrolet Corvette C8.

Ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας μαζί με τη σύζυγό του παρέδωσαν το αυτοκίνητο στον Stallone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η General Motors ξεκινά την ηλεκτρική της επανάσταση με οδηγό την… Νορβηγία

Οριστική εγκατάλειψη από την General Motors των κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου μέχρι το 2035

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης