Στην Ευρώπη και την Αμερική το Toyota Yaris GR είχε πολύ δυνατές διαφημιστικές καμπάνιες με σποτ που Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να αλλάξει τη διαφήμισή της η Toyota.έδειχναν το αυτοκίνητο σε δυναμικές φάσεις οδήγησης. Στην Αυστραλία όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα, καθώς το διαφημιστικό σποτ του αυτοκινήτου παραλίγο να μην πάρει έγκριση να βγει στις τηλεοπτικές οθόνες.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο οδηγός αγώνων Harry Bates να οδηγεί σε ένα άδειο χωμάτινο χωράφι το Toyota ντριφτάροντας και σηκώνοντας μεγάλα σύννεφα σκόνης. Στη συνέχεια μπαίνει σε ασφάλτινο δρόμο και οδηγεί κανονικά. Το αρμόδιο συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης της Αυστραλίας έκανε συστάσεις στην Toyota ότι ενθαρρύνει την επικίνδυνη οδήγηση. Η Toyota έπρεπε να δώσει εξηγήσεις ότι κανένα παράνομο πράγμα δεν συμβαίνει στη διαφήμιση και τελικά το συμβούλιο πείστηκε, επιτρέποντας στη διαφήμιση να βγει επίσημα στο δίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σποτ της Αυστραλίας

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ενοχλεί μια διαφήμιση της Toyota

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η Toyota δέχεται πιέσεις για μια διαφήμιση του Yaris, καθώς και στην προηγούμενη διαφήμιση είχε δεχτεί ερωτήσεις για το περιεχόμενο. Στην Ευρώπη πάντως στο τιμόνι του Yaris GR βρίσκεται ο Jarri-Mati Latvala και μαζί με την «ανιψιά» του κάνει εντυπωσιακά πράγματα με το γρήγορο Yaris.

Το σποτ με τον Latvala για την Ευρώπη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021» το Toyota Yaris

Ένας 20χρονος στην κορυφή του WRC

Δεν θα πιστεύεις πόσο κοστίζει η κάθε ζάντα του Toyota Yaris GR…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης