Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το υπεραυτοκίνητο της Bugatii, η Chiron, θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 μονάδες με την τελευταία βίδα να μπαίνει φέτος τον Νοέμβριο. Φυσικά, όλες έχουν ήδη πουληθεί και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε μία μεταχειρισμένη προς πώληση. Τι πρέπει να κάνει λοιπόν κάποιος που επιθυμεί διακαώς μια Chiron και δεν μπορεί να την αγοράσει; Να τη φτιάξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταφερόμαστε στο Βιετνάμ, όπου μια ομάδα τριών ανθρώπων εργάστηκε πάνω από έναν χρόνο και δημιούργησε από το μηδέν, την πιο εντυπωσιακή ρέπλικα που έχουμε δει ποτέ. Το μόνο μέρος που ήρθε αυτούσιο και τοποθετήθηκε επάνω στο τελικό όχημα είναι η μηχανή, που είναι από μεταχειρισμένο Toyota, ενώ όλα τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν από πηλό κυρίως. 

Η φαντασία των δημιουργών της είναι εντυπωσιακή, καθώς έβλεπαν φωτογραφίες του μοντέλου και παράλληλα έκαναν τα πάντα για να της μοιάσει το τελικό αποτέλεσμα. Καρέκλες gaming πήρα τη θέση των bucket καθισμάτων, aftermarket προβολείς θυμίζουν εντυπωσιακά τη Chiron και φυσικά το πίσω μέρος το οποίο μπορεί με τεράστια ευκολία να ξεγελάσει κάποιον ο οποίος δεν είναι γνήσιος οπαδός της μάρκας.

Στο βίντεο παρουσιάζεται σε fast forward ολόκληρη η διαδικασία, ενώ το εσωτερικό δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Εξαιρετικό το αποτέλεσμα, σαν εικόνα πάντα. Θα το οδηγούσατε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης