Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ένας Ισπανός, ο οποίος αναγέννησε τις Seat και Cupra, αναλαμβάνει επικεφαλής σχεδίασης της Alfa Romeo, της μάρκας που έχει συνδέσει όσο καμία άλλη το όνομά της με το στυλ και τη φινέτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την 1η Ιουλίου, ο Alejandro Mesonero-Romanos, απόφοιτος του φημισμένου Royal College of Arts του Λονδίνου, θα «τρέξει» όλο το πρόγραμμα σχεδιασμού της ιστορικής φίρμας.  Ένας Ισπανός θα σχεδιάζει ιταλικά αυτοκίνητα

Ο Mesonero-Romanos είναι γνωστός για τον δυναμισμό στα σχέδια του. Η προσέγγιση του στα νέα Cupra Tavascan και Formentor, την 4η γενιά του Seat Leon, και την 5η γενιά των Ibiza και Arona δείχνει ξεκάθαρα τον τρόπο της σχεδιαστικής του προσέγγισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον θα εστιάσει στη νέα εποχή της Alfa Romeo, όπου ο εξηλεκτρισμός και οι νέες διαδικασίες παραγωγής θα συνδυαστούν με την πλούσια κληρονομιά της μάρκας που φέτος συμπληρώνει 111 χρόνια ζωής.

«Είμαι χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να μοιραστώ τις νέες προκλήσεις με έναν καινοτόμο σχεδιαστή, όπως είναι ο Alejandro Mesonero-Romanos. Η στενή συνεργασία μας αναμένω ότι θα φέρει επιτυχία στη μάρκα μας», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    Το αυτοκίνητο ενός Έλληνα σχεδιαστή κέρδισε το μεγαλύτερο βραβείο 

Η αστυνομία πήρε 1.170 Alfa Romeo Giulia

Η αμφιλεγόμενη Alfa Romeo 155 του Tarquini πωλείται για 400.000€

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης