Δύο νέες εκδόσεις του εξωτικού hypercar, οι οποίες θα παραχθούν σε μόλις 20 μονάδες και διακρίνονται για τις σκοτεινές αποχρώσεις και το γυμνό carbon, παρουσίασε η γαλλική φίρμα.

Ονομάζονται Noire Sportive και Noire Elegance, με την πρώτη να φέρει ματ άβαφο carbon σώμα, αποκλειστικές ζάντες Caractere σε μαύρη ματ απόχρωση, λεπτομέρειες από black carbon και γυαλισμένο αλουμίνιο, καθώς και το λογότυπο Noire.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Chiron Noire Elegance φέρει γυαλιστερό βερνίκι στο carbon σώμα, ασημί Caractere ζάντες και αντίστοιχου χρώματος σήμα στη μάσκα, μαύρες δαγκάνες φρένων, αλουμινένια διακοσμητικά, το λογότυπο Noire και σπορ εξάτμιση με απολήξεις τιτανίου.

Σε μαύρο χρώμα είναι το εσωτερικό και των δύο εκδόσεων, με κάθε αυτοκίνητο να φέρει αριθμημένη πλακέτα. Για τη κίνηση φροντίζει ο πανίσχυρος W16 8.0 λίτρων κινητήρας απόδοσης 1.500 ίππων και 1.600 Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή των Chiron Noire Sportive και Chiron Noire Elegance  ορίστηκε στα 3 εκατομμύρια ευρώ, με τις παραδόσεις στους εκλεκτούς πελάτες να προγραμματίζονται για το δεύτερο τρίμηνο του 2020.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης