Ένα εκπληκτικό ρολόι χειρός, το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τρεις μόλις εκλεκτοί πελάτες της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, κατασκεύασε η φημισμένη εταιρεία Jacob & Co.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο κομψοτέχνημα της ελβετικής ωρολογοποιίας ονομάζεται Twin Turbo Furious 300+ και ανήκει στη σειρά Grand Complication Masterpieces. Έχει εμπνευστεί από τη Bugatti Chrion Super Sport 300+ και περιγράφεται ως η επιτομή της πολυτέλειας, της δεξιοτεχνίας και της ακρίβειας.

Ο μηχανισμός χρακτηρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο, αποτελείται από 832 εξαρτήματα τα οποία εγγυώνται την τέλεια ισορροπία μεταξύ του 2 Triple Axis Tourbillon και του Constant Symmetrical Motion.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, η κάσα διαστάσεων  57X52 mm αποτελείται από 88 κομμάτια. Είναι κατασκευασμένη από χρυσό 18 καρατίων, carbon και τιτάνιο. Το ρολόι είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, μία από μαύρο τιτάνιο και ανθρακονήματα και μια από ροζ χρυσό και ανθρακονήματα.

Όσο για την τιμή του, είναι αντίστοιχη ενός hypercar περιορισμένης παραγωγής. H Jacob & Co δεν ανακοίνωσε επίσημα πόσο κοστίζει, παρά μόνο ότι είναι πολύ ακριβότερο από το προηγούμενο Bugatti Chiron Tourbillon αξίας €249.326.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης