Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέσσερις ομάδες από το MotoGP, ο σταρ της Moto2, Jake Dixon, και δέκα θρύλοι του MotoGP θα συμμετάσχουν στη «μεγαλύτερη γιορτή όλων των εποχών» του αθλήματος στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood.

Οι ομάδες που θα βρίσκονται εκεί θα είναι οι Ducati Lenovo, Red Bull KTM, GASGAS Tech3 και LCR Honda που θα χρησιμοποιήσουν τις μοτοσυκλέτες του 2023 στον διάσημο λόφο στις 13-16 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Moto2 θα εκπροσωπείται από τον Βρετανο αστέρα, Jake Dixon, με την GASGAS Aspar μοτοσυκλέτα του, με κινητήρα Triumph.

Εν τω μεταξύ, η λίστα των Legends που έχει ήδη επιβεβαιωθεί για την 30η επέτειο περιλαμβάνει τους Alex Criville, Casey Stoner, Freddie Spencer, Giacomo Agostini, Jorge Lorenzo, Kenny Roberts Jnr, Kevin Schwantz, Mick Doohan, Randy Mamola και Wayne Gardner – που έχουν κέρδισαν συνολικά 37 Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

“Είμαστε πολύ περήφανοι που ανακοινώνουμε αυτή τη γιορτή του MotoGP στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood”, δήλωσε ο Carmelo Ezpeleta, Διευθύνων Σύμβουλος της Dorna. “Θα είναι κάτι πραγματικά μοναδικό και θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες, τους αναβάτες και τους θρύλους μας που έδειξαν τέτοιο ενθουσιασμό στην παρουσία τους. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα απίστευτο σόου για τους θαυμαστές – και για τον Δούκα του Ρίτσμοντ! Πάντα μας τιμά το ακλόνητο πάθος του για το άθλημά μας. Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση!”.

“Πρόσφατα γιορτάσαμε το 1000ο Grand Prix της FIM και η επόμενη σεζόν θα σηματοδοτήσει την 75η χρονιά από τότε που οι αγώνες μοτοσικλέτας έγιναν το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού το 1949. Ταυτόχρονα, το 2023 είναι ένα διαφορετικό είδος έτους ορόσημο, με περισσότερο MotoGP από ποτέ, καθώς οι αγώνες Sprint κάνoυν το ντεμπούτο τους σε όλο το ημερολόγιο”.

“Σε αυτή τη διασταύρωση ιστορίας και καινοτομίας, το Φεστιβάλ Ταχύτητας 2023 είναι η τέλεια ευκαιρία για να γιορτάσουμε, τόσο την πλούσια κληρονομιά του αθλήματος, όσο και τους ήρωες του απίστευτου θεάματος που απολαμβάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο σε αυτή τη σύγχρονη εποχή”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης