Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Επτά μήνες μετά τον τελευταίο αγώνα της περασμένης σεζόν και 112 ημέρες έπειτα από την ακύρωση του φετινού Grand Prix Αυστραλίας, οι ομάδες παίρνουν θέση εκ νέου στα pits.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωτάθλημα του 2020 ξεκινά από την Αυστρία και την πίστα Red Bull Ring. Οι διοργανωτές της Formula 1 έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των μελών των ομάδων και των εργαζομένων.

Ο αγώνας στην Αυστρία θα πραγματοποιηθεί χωρίς θεατές και κανείς δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι οδηγοί μετά από τόσο καιρό απραξίας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι Lewis Hamilton και Max Verstappen είναι τα φαβορί για τη νίκη στο πρώτο Grand Prix της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ferrari έδειξε να είναι πιο πίσω από τις Mercedes και Red Bull στις χειμερινές δοκιμές, ωστόσο δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για την πραγματική δυναμική της SF1000.

Ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Θυμίζουμε ότι το δεύτερο GP θα πραγματοποιηθεί στην ίδια πίστα μία εβδομάδα αργότερα και στις 19 Ιουλίου θα δούμε το τρίτο Grand Prix στην Ουγγαρία. Διπλοί αγώνες θα γίνουν και στο Silverstone (2 και 9 Αυγούστου), με τις Ισπανία, Βέλγιο και Ιταλία να ακολουθούν.

Αναλυτικά το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ευρώπης

Red Bull Ring, Austria (3-5 Ιουλίου)
Red Bull Ring, Austria (10-12 Ιουλίου)
Hungaroring, Hungary (17-19 Ιουλίου)
Silverstone, UK (31 Ιουλίου-2 Αυγούστου)
Silverstone, UK (7-9 Αυγούστου)
Circuit de Barcelona-Catalunya, Spain (14-16 Αυγούστου)
Spa-Francorchamps, Belgium (28-30 Αυγούστου)
Monza, Italy (4-6 Σεπτεμβρίου)

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης