Του Περικλή Χαλάτση

Τα πέντε κόκκινα φώτα στο Grand Prix της Σιγκαπούρης «σβήνουν» σε μία ώρα και ξεκινάει η μεγάλη μάχη για τους πολύτιμους βαθμούς. Ο Μονεγάσκος Charles Leclerc με τη Ferrari είναι ο χθεσινός Pole Man και ξεκινάει πρώτος ενώ ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας στο Π.Π της F1 ο Max Verstappen θα βρίσκεται με την Red Bull στην 8η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεγάλο δίλημμα -όπως πάντα- στους επικεφαλής των ομάδων είναι η σωστή επιλογή της γόμας των ελαστικών. Οι καιρικές αλλαγές δεν βοηθούν στη σωστή επιλογή. Γιατί αν προτιμούν τα ελαστικά για μια καλή εκκίνηση σημαίνει ότι το μονοθέσιο θα επιστρέψει στα πιτς πολύ γρήγορα για αλλαγή ελαστικών. 

Η πίστα μήκους 5.063 km, χθες αλλού ήταν στεγνή και αλλού βρεγμένη παρά το γεγονός ότι η βροχή είχε σταματήσει.
Σήμερα οι μετεωρολόγοι είπαν ότι δεν περιμένουν βροχή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όποτε η εικόνα που έχουν οι τημ μάνατζερ είναι καλύτερη.

Ο Charles Leclerc (Ferrari) πίσω του θα έχει τον Sergio Perez (Red Bull) . Ο Perez θα επιχειρήσει να «πεταχτεί» μπροστά του πριν την πρώτη στροφή. Όμως ο Leclerc είναι έμπειρος. Και ξέρει τι σχεδιάζει ο Μεξικανός. Όμως την έκπληξη θα πρέπει να την περιμένουμε από τον Βρετανό πιλότο της Mercedes L.Hamilton ο οποίος επέστρεψε στη μάχη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπομονή λίγο και θα δούμε μια καλή εκκίνηση.
Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε από την ΕΡΤ, την Cosmote TV και την F1 TV Pro.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης