Ξεκινώντας από τη γέφυρα του Βοσπόρου, οι Alex Albon της Red Bull Racing και Pierre Gasly της AlphaTauri έκαναν μια υπέροχη βόλτα με τα μονοθέσιά τους στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, ενθουσιάζοντας το πολυπληθές κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η F1 επιστρέφει έπειτα από μία δεκαετία στην Τουρκία -μόνο γι’ αυτή τη χρονιά- ώστε να καλυφτεί το κενό στο φετινό πρόγραμμα, με το Grand Prix να πραγματοποιείται αυτό το τριήμερο (13-15 Νοεμβρίου) στο Istanbul Park.

Οι ομάδες βρίσκονται ήδη στην Πόλη, με τις Red Bull και Alpha Tauri να δίνουν ένα μοναδικό σόου στους κεντρικούς δρόμους, oι οποίοι είχαν κλείσει για την εκδήλωση. Η εκκίνηση δόθηκε στη Γέφυρα του Γαλατά, με τους Albon και Gasly να περνούν κατά μήκος της ακτής του Χρυσού Κέρατος, να πατούν τέρμα γκάζι μπροστά από το διάσημο κτήριο Sultanahmet και να στρίβουν στο Μπλε Τζαμί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Alex και Pierre συνέχισαν την πορεία τους προς τη γραφική συνοικία Arnavutköy, ένα από τα ομορφότερα και πλέον καλοδιατηρημένα χωριά της ευρωπαϊκής όχθης του Βοσπόρου.

Το τέλος της διαδρομής τούς βρήκε ξανά στον Βόσπορο, με τον έναν να περνά στο ρεύμα προς Ευρώπη και τον άλλον προς Ασία.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης