Με την ανάβαση της Πιτίτσας συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα, με τις συμμετοχές να αγγίζουν τις 98. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Πλατάνι Αχαΐας (8 χλμ. από την Πάτρα), σε τμήμα του δρόμου από το χωριό Πλατάνι και με κατεύθυνση προς το χωριό Αργυρά.
Η διαδρομή είναι γρήγορη, με πολύ ενδιαφέρουσες «οδηγικά» στροφές αλλά και με πολύ καλή ποιότητα ασφάλτου. Η φετινή ειδική διαδρομή έχει αυξηθεί κατά μία στροφή (400μ περίπου) και επανέρχεται δηλαδή στη μορφή της αρχικής της σχεδίασης που είχε γίνει το 1973.
Οι επίσημες δοκιμές θα ξεκινήσουν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 11.00, ενώ ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 10:00. Η ειδική θα κλείσει μία ώρα πριν από την έναρξη της… μάχης, με τους θεατές όμως να έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν σε αυτή με λεωφορεία που θα διαθέσει ο ΑΟΠ, ο οποίος κλείνει φέτος 40 χρόνια λειτουργίας.
Πατήστε για να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές του αγώνα
Δείτε αποσπάσματα από τον περσινό αγώνα

