Απίστευτο…Την ώρα που η πανδημία “σαρώνει” τη Θεσσαλονίκη, η κυβέρνηση αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ. Αν και ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των κρουσμάτων έχει φέρει στα όρια του το ΕΣΥ, δοκιμάζοντας τα όρια αντοχών γιατρών, νοσηλευτών και του υπόλοιπου υγειονομικού προσωπικού με τους αρμόδιους υπουργούς να ΄δίνουν μία εικόνα “πολέμου”, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ είναι αμφίβολο πότε θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα του Οκτωβρίου.

Φαίνεται πως ο “εθνικός σχεδιασμός διαχείρισης κρίσης” λόγω των έκτακτων και επειγουσών αναγκών που δημιουργεί ο κορωνοϊός, ξέχασε να εντάξει τον “πυλώνα” του για τις διακομιδές των ασθενών, που δεν είναι άλλος από τους εργαζομένους στο ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με επιστολή που απεστάλη στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νικόλαο Παπαευσταθίου, οι Επικουρικοί του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας δεν πρόκειται να πληρωθούν για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο!! Την επιστολή έστειλε το Σωματείο Εργαζομένων του EKAB Θεσσαλονίκη, ζητώντας την παρέμβαση του κ. Παπαευσταθίου για το αυτονόητο, να τους καταβληθεί ο μισθός του περασμένου μήνα και να λάβουν τη διαβεβαίωση πως κανονικά θα πληρωθούν και για το Νοέμβριο.Δυστυχώς, η ευγνωμοσύνη προς τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας δεν περνά, ούτε και τώρα από το λογιστήριο και το ταμείο…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης