Διασωληνωμένος ασθενής με κορωνοϊό απεβίωσε εκτός ΜΕΘ στο «Λαϊκό» νοσοκομείο, ύστερα από μια εφιαλτική εφημερία.

Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η κατάσταση στις εφημερίες των νοσοκομείων της Αττικής, όπως και της Θεσσαλονίκης, όπως επισημαίνει στο zougla.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος. Εφιαλτική ήταν η εφημερία του «Λαϊκού» νοσοκομείου, που έληξε στις 8 το πρωί της Πέμπτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, διασωληνωμένος ασθενής με κορωνοϊό απεβίωσε εκτός ΜΕΘ, σε απλή κλίνη του νοσοκομείου, ενώ άλλοι τέσσερις διασωληνωμένοι βρίσκονται αυτήν τη στιγμή σε απλές κλίνες στο ίδιο νοσοκομείο.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, στη «Ζούγκλα».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης, την Τρίτη που μας πέρασε σε όλη την Ελλάδα υπήρχαν 73 αιτήματα για ΜΕΘ, με τα 50 να προέρχονται μόνο από την Αττική. Ένα 24ωρο μετά, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, τα αιτήματα για ΜΕΘ σε όλη την Ελλάδα ήταν 100, εκ των οποίων 70 αφορούσαν μόνο την Αττική.

Κατά τη διάρκεια της εφημερίας στο «Λαϊκό»παρατηρήθηκαν, δυστυχώς, τα ίδια φαινόμενα που είχαν καταγραφεί τις προηγούμενες ημέρες στο «Γεννηματά» και στο «Αττικόν», με δεκάδες ράντζα να χρησιμοποιούνται στα επείγοντα και το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό να προσπαθεί σε συνθήκες πανικού να ελέγξει την κατάσταση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης