Καρφίτσα δεν πρόκειται να… πέφτει φέτος στα beach bars της Επανομής, καθώς, παρόλο που δεν έχει αποσαφηνιστεί το κυβερνητικό σχέδιο για τις οργανωμένες παραλίες, οι Θεσσαλονικείς «κλείνουν» από τώρα θέσεις για ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Οι οργανωμένες παραλίες αναμένεται να ανοίξουν το Σάββατο 8 Μαΐου, έπειτα από τις εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορωνοϊού Covid-19 και τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Μετά το άνοιγμα της εστίασης και την οικονομική και κοινωνική «ανάσα» της χώρας, οι πολίτες στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καταγάλανες παραλίες και τα beach bars της Επανομής -λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης- ήδη προετοιμάζονται «πυρετωδώς» για να υποδεχτούν τους πρώτους πελάτες της σεζόν, την ώρα που τα τηλέφωνα για κρατήσεις σε ξαπλώστρες και ομπρέλες χτυπούν σε καθημερινή βάση. «Μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών δεν έχει σταματήσει να χτυπά το τηλέφωνο από πελάτες, κυρίως Θεσσαλονικείς, για κρατήσεις σε ξαπλώστρες και ομπρέλες για την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας. Φαίνεται φέτος ότι η κίνηση θα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με πέρυσι και θα γεμίζουν πολύ γρήγορα οι 300 ομπρέλες του μαγαζιού» τονίζει στο ThessToday.gr ο Στάμος Κίνδερλης, ιδιοκτήτης beach bar στην Επανομή, συμπληρώνοντας ότι το ποσοστό των Θεσσαλονικέων που τηλεφωνούν για κρατήσεις αγγίζει το 90%.

Πηγή: Thesstoday

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης